Det vankas kvartsfinal i Tallahassee's Challengerturnering. Talangen Donaldson ställs emot Millot & här finns det mycket som talar för amerikanen.

Vincent Millot har verkligen inte satt något avtryck under 2015. 7-7 i matchfacit & ett ytterst sargat självförtroende är talande för fransmannen. Millot skall vara enormt tacksam att han är kvar i turneringen. Han vann med 7-6 (5) i avgörande set mot Kubler efter att Kubler bokstavligen gett bort matchen & spelat en urusel tennis när det som mest gällde.

Donaldson har presterat bra i år. Han har ett matchfacit på 16-8 & har 7-3 på gruset. Donaldson är enormt säker från baslinjen & har en backhand som håller en extremt högklass. På gruset har han i år bland annat besegrat spelare som Elias, Mcgee & Arguello för att nämna några.

Så som 2015 sett ut för dessa spelare så är det uppenbart att Donaldson skall vara en kraftig favorit. Inte bara med tanke på att Donaldson som är 18 år, blir allt bättre med åren, men också att man börjar se tendenser på att Millot (30 år) börjar spela allt sämre med åren.

Nyper Donaldson som matchvinnare på bet365 till @1,57 med 7/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip