Speltips

Speltips Washington Capitals - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-07 01:30 Spela här

Speltips Washington Capitals - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.746 Speltips: Ö 4.5 mål
2015-05-07 01:30 Washington Capitals - NY Rangers Ö 4.5 mål 1.746 hockeystick

Anaheim Ducks lyckades inte hålla sin 2-1 samt 3-2 ledning igår när man föll med 4-3 efter OT mot Calgary Flames i Game 3 efter att Flames kvittarat med 20 sekunder kvar av matchen. Dock var kanske Flames vinst rättvist då man hade en 3-3 puck inne under tredje perioden i ett tidigare skede men domaren stod för en grov miss när man dömde bort ett mål som var solklart inne. Väldigt konstigt. Jaja, bryta ihop och komma igen heter det ju och vi siktar på att göra det redan i natt!

Washington Capitals - NY Rangers

Goalies: Holtby (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Game 4 i natt mellan Washington Capitals och NY Rangers där Capitals tagit en 2-1 ledning i matchserien efter att man vann Game 3 med studspuck som studsade rätt för Caps. Game 3 var annars en oerhört jämn historia och det skapades enorma chanser för båda lagen men båda målvakterna i lagen spelade på toppen av sin nivå och höll matchen i liv för respektive lag. Som jag skrev tidigare så var det Capitals som hade den där lilla exakta ”turen” om man får kalla det så då J.Beagle kunde sätta 1-0 i mitten av andra perioden efter att pucken studsat på Keith Yandle’s skridsko, på Lundqvist skridsko och in i mål om jag minns rätt. Hur som helst är det inte mycket man kan göra åt sådana saker och det igår i sporten. Rangers tycker jag förövrigt gjorde en väldigt bra insats där man dominerade i period 1 men tog 3 eller 4 onödiga utvisningar och släppte på så sätt in Caps spelmässigt i matchen. Faktum är att Rangers endast släppte till 3 skott på mål vid spel 5 mot 5 säger en del om hur man kontrollerade matchen i period. 2. Tycker resterande delen av matchen speglade period 1 och Rangers vann skotten med klara 30-22, men Holtby stod pall och höll nollan vilket var väldigt imponerade.

I natt förväntar jag mig ett desperat Rangers som kommer sätta mycket puckar på mål mot Holtby och försöka jobba på andrapuckar samt returer. Faktum är att denna matchserie innehållit väldigt lite mål (2-1 Caps, 3-2 Rangers och 1-0 Caps) har gjort att spelbolagen gått ner till fina 4,5 linan vilket jag gillar. Detta pga av att jag är övertygad om att Rangers kommer sätta mycket puckar mot mål och borde på så sätt få utdelning samtidigt som Capitals på hemmais inte borde gå mållösa med Alexander Ovechkin i högform och med ett powerplay som alltid hotar även fast det inte riktigt lossnat än i slutspelet. Tror båda lagen har goda möjligheter att lösa minst 2 mål här och skulle matchen sluta 2-2 är Ö 4,5 mål linan fixad då spelet är inklusive OT.

Jag kommer därför spela

Washington Capitals - NY Rangers Ö 4.5 mål @ 1.746 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 3-2 Rangers efter FT/OT?

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 06 Maj, 2015, 18:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hockeystick - 2015-05-06 19:40:25

Hej Thomas. Du får läsa igenom reken igen då jag tydligt skrivit att spelet är inklusive OT vilket betyder att vid ett 2-2 resultat efter FT blir 3-2 till nått av lagen dvs Ö4,5 mål.

thomas88 - 2015-05-06 19:32:06

Finns en antagonism mellan Washington - huvudstaden och New York "den största". Därför är denna match ett slags derby, Precis som Islanders- Rangers. Bortalagen vinner oftare än hemmalagen i dessa derbyn. "Allt att förlora" är väl Murhpy's Law som spelar in. Detta stöder NY Rangers som vinnare, och emellanåt händer det vid övertid. Men 2-2 är under 4,5 mål.