Speltips

Speltips Limhamn Bunkeflo - BK Flagg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 15:00 Spela här

Speltips Limhamn Bunkeflo - BK Flagg
Land: Sverige Liga: Div 3 Södra Götaland
Odds: 1.70 Speltips: 2
2015-05-09 15:00 Limhamn Bunkeflo - BK Flagg 2 1.70 master

MAXSPEL.

Här råder det stor klasskillnad, med tanke på det jag har skådat hittills. BK Flagg visade sig vara oerhört starka senast när man vann över Vejby med klara 4-0. Då var flera spelare tillbaka och fick dessutom starta matchen. Det visade sig höja Flagg avsevärt. Jag blev överraskad, för jag trodde verkligen inte Flagg skulle spela såpass bra med tanke på det mediokra spelet i lagets två första matcher. Men nu när man har samtliga spelare tillgängliga handlar det om ett riktigt starkt lag som kommer att klara sig galant som nykomling.

Limhamn Bunkeflo å andra sidan är inget att hurra över. Det har bara gått nedför och nu när man ligger i trean är man så pass svaga att man mycket möjligt kan åka ur. I premiären blev det förlust med hela 8-1 mot Olympic. Sedan lyckades man överraskande nog vinna över Husie med 2-1 efter ett avgörande mål i 90:e minuten. Men detta Husie är inget bra alls.... Kommer också vara i botten när säsongen summeras.
Senast blev det dock en klar förlust på nytt då man förlorade med 3-0 mot Nike.

Vart är då den stora skillnaden lagen emellan? Vi kan säga som så här. BK Flagg har först och främst öppnat säsongen klart bättre, vilket resultaten visar. Sedan kan man ta in försäsongen för att se vilken skillnad det råder mellan lagen.
På försäsongen möttes lagen och då vann BK Flagg med 2-0. Hade lite småproblem och avbräck inför matchen men klarade sig trots allt hyfsat bra. BK Flagg åkte ut på straffar i MM mot Olympic efter 2-2 efter fulltid. Samma Olympic som krossade Limhamn Bunkeflo med 8-1. Och även att Flagg vann över Nike med 3-2, medan Limhamn Bunkeflo förlorade förra helgen med 3-0, säger ganska mycket.

Ett BK Flagg som nu alltså kommer med gott självförtroende till denna match efter en fantastisk ligastart, och dessutom med nästintill fullt manskap, ska bara vinna det här, trots bortaplan och konstgräs.

Inför matchen från Flaggs sida:
''Enligt tränare Daniel så är truppen oerhört målmedveten. Många av spelarna är tillgängliga och konkurrensen är knivskarp. Även en del kvalitetslirare hamnar utanför truppen.
Eftersom Matchen spelas på konstgräs, så avslutar laget träningsveckan med ett pass på konstgräs. Allt för att ge truppen de bästa förberedelserna. ''

Lycka till vid eventuell rygg!

master - 08 Maj, 2015, 10:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ItalyExpert - 2015-05-08 11:46:58

Vi är inne på samma spår som du själv sade på planket.

Blir "rygg" på denna :).