Speltips

Speltips Anderson - Federer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-14 20:00 Spela här

Speltips Anderson - Federer
Land: Italien Liga: ATP Rom
Odds: 1,80 Speltips: Över 20,5
2015-05-14 20:00 Anderson - Federer Över 20,5 1,80 Poldan

Spelade emot Federer i förra omgången och… alla spel som gynnade Cuevas (över och hcp) hade suttit, förutom setspelet.
Tycker ändå att det var rätt.

Andersons form är lite läskig. Närmast bedrövlig, men det är långt ifrån omöjligt att han hittat något nu. Jag tror i alla fall inte på någon plattmatch. Inte minst med tanke på att han, tillsammans med Chardy, skickade ut bröderna Bryan i dubbeln.

Linan på 20,5 games är i lägst laget. Först och främst så är Andersons serve så pass tung och välplacerad att Federer kommer få problem i returspelet. Det får han nästan alltid mot spelare med de lite fräsigare servarna.

Jag tycker visserligen att Anderson kan vara lite omdömeslös i sina nätattacker. Men Federers backhandpasseringar är inte särskilt bra under press, så han kan mycket väl komma undan med sitt aggressiva spel idag.

Att matchen spelas på grus missgynnar ju båda spelarna, men procentuellt så är det Federer som faller tyngst. Anderson är nästan lika bra på alla underlag med Federer senaste åren blivit med av gräs/hard-specialist.

Risken att Anderson ska vinna den här matchen samtidigt som den slutar under 20,5 games är försumbar.

Spelar över 20,5 games till 1,80 hos bet365

Poldan - 14 Maj, 2015, 09:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
junkies - 2015-05-14 14:37:23

Den som faller tyngst är väl du och ditt sätt att underskatta Fedexpress :) Cuevas var aldrig ens i närheten av att plocka set igår. Linan idag är låg de kan jag hålla med om och naturligtvis en lina Anderson ska lösa med sin serve.. Förövrigt så är Federers backhand-passering som bäst under press..