Speltips

Speltips Eysseric - Bakker

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-16 14:00 Spela här

Speltips Eysseric - Bakker
Land: Frankrike Liga: Bordeaux challenger
Odds: 2.75 Speltips: Eysseric
2015-05-16 14:00 Eysseric - Bakker Eysseric 2.75 Tennistipset

Semifinal i Franrike och jag måste denna gång hugga Eysseric till hela 2.75 hos bet365 efter att jag skippade det emot Gombos som han körde över.

Eysseric är i en fantastisk form och har 9 vinster på senaste 10 matcherna. Förlusten kom emot Robin Haase. Han verkar trivas här på hemmaplan och har under turneringen bl.a besegrat formstarka Baena, Stakhovsky och senast Gombos. Jag måste även nämna att han vann ett set både emot Stakhovsky och Gombos med 6:0.

I grunden är Bakker bättre tennisspelare än Eysseric men han är väldigt ojämn. I första omgången vann han över Schepper som är värdelös på grus. En usel match med massvis med unforced errors som gick till tre set. I andra omgången besegrade han Haase som var set och break upp om jag inte har fel. Jag vet inte om det är starkt av Bakker att vända detta eller uruselt av Haase att tappa. Senaste matchen ställdes han emot Pouille som han totalt körde över.


Eysseric är vänsterhänt som ger han en fördel då det alltid är jobbigt för högerhänta att möta dessa. Han har dessutom en fantastisk form samt hemmastöd från publiken. Dessa faktorer kan spela en stor roll i en match emot en spelare som är ojämn.


2.75 på fransmannen hos bet365 kan jag bara inte blunda för och tar det med 6/10 units. Detta kommer bli allt annat än en dans på rosor för Bakker. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 16 Maj, 2015, 01:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!