Jönköpings Södra IF (-1,25) v IF Brommapojkarna @2,00 bet365 (3/5)

Då kommer det återigen. Serieledarna mot jumbon. Publicbet.

1. Jönköping Södra IF 6 - 1 - 1 10-6 19p
…
16. IF Brommapojkarna 0 - 2 - 6 4-12 2p

Jönköping med hemmaraden 4 - 0 - 0 tar sig att jumbon Brommapojkarna med bortaraden 0 - 0 - 4.

Jönköping kommer från en stark insats borta mot Östersund, som tillhör seriefavoriterna, där man fick med sig oavgjort. Matchstatistiken talade för en kraftig dominans av Östersund som vaskade fram 16 hörnor. 11-3 i skott. Men coach fick fram några ord som: - ”Trots kraftig dominans rakt igenom från hemmalaget så stod Jönköpings Södra upp bra och man tillät inte många farliga lägen till motståndarna.” Jönköping såg jag inte som ett överdrivet bra topplag inför säsongen men man har gjort det bra må jag säga. Är ett svårspelat lag på sin egna hemmaplan vilket inte ska gynna Brommapojkarna såklart.

Brommapojkarna fortsätter sin givna kräftgång som jumbo. Man kommer från en oavgjord match hemma mot Ängelholm där man krigade till sig en kvittering i slutminuterna. Till denna match är Gustav Sandberg borta på grund av avstängning. Att laget får säga hejdå till Superettan börjar kännas mer givet för varje omgång som går. Klassen för Superettan finns inte där utan poängen kommer in på ren vilja och hjärta vilket inte funkar varje match.

Mycket talar för en klar hemmaseger och jag gillar handikappet vi får. Det har sänkts men fram mot avspark tror jag oddsen har sjunkit några punkter till. (-1,25) innebär halv förlust om Jönköping vinner med 1 mål. Full vinst vid 2 mål eller fler. Kan inte se Jönköping förlora detta möte. 4 mål av Brommapojkarna på 8 matcher är uselt. Tror på en seger runt 2,3-0. 3 enheter investeras.

This is the stats tab
This is the post tip