Speltips

Speltips HBK - IFK Göteborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-24 15:00 Spela här

Speltips HBK - IFK Göteborg
Land: Sverige Liga: Liga
Odds: 1.76 Speltips: HBK +1
2015-05-24 15:00 HBK - IFK Göteborg HBK +1 1.76 Polsater

Spelar HBK +1 mot IFK Göteborg till 1.76 på Pinnen. Tycker 1.70 och uppåt är okej. Spelet innebär vinst om Halmstad tar poäng, push om IFK vinner med ett mål.

Toppen mot botten.

1 IFK Göteborg 9 7 1 1 15-4 22
16 Halmstad 9 1 1 7 6-16 4


Efter Blåvitts uppvisning mot AIK kanske det känns vansinnigt att gå emot dem. Men jag tycker oddset droppat så mycket på dem att det är värde. För vi snackar trots allt om allsvenskan. Även om vi har topplag så är det fortfarande en liga där alla kan slå alla, särskilt när det vankas hemmaplan.

För Halmstad är matchen mot IFK Göteborg alltid lite av årets match. Mycket folk på läktaren, det finns en del gammalt groll som skapat lite rivalitet, åtminstone från HBK:s sida. HBk har visserligen fyra raka torsk, men man har tagit spelmässiga kliv i de senaste matcherna, snart borde man få utdelning även i poängkolumnen. Känns som att den här matchen kommer rätt lägligt, ingen förväntar sig något när serieledarna och cupmästarna med tillhörande superform kommer på besök. Svenska Spel are och lag älskar ofta att spela såna här matcher när de kan knyta näven i fickan och ge allt.


Blåvitt har å andra sidan 6-1-0 på sina sju senaste matcher. Superform. Men, som sagt. Allsvenskan vi talar om. Borde komma en reaktion snart, att ett lag går SÅ PASS bra som IFK gjort är ovanligt.

Och nu gör IFK sin tredje match på 7 dagar. Och det är inte vilka matcher som helst man spelat. Cupfinal mot ÖSK på söndagen och prestigematch deluxe mot AIK på torsdagen. Väldigt viktige Sören Rieks är dessutom avstängd. Naturlige ersättaren Martin Smedberg-Dalence har åkt till Bolivia för att förbereda sig för landslagsspel.
Mattias Bjärsmyr är ett frågetecken även inför den här matchen. Sebastian Eriksson fick en smäll mot AIK, men verkar komma till spel.

Så, lite småstökigt i IFK-lägret.

Halmstad måste ju, i det läget de befinner sig i, sälja sig så jävla dyrt man bara kan här. Klarar IFK att ladda om och besegra HBK med mer än ett mål? Jag är tveksam. Kan HBK bara få första målet så borde IFK känna av det täta matchandet.


@nokkan21

Polsater - 23 Maj, 2015, 12:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!