Monaco-Gabashvili

Gabashvili är inte ofarlig han har tagit några bra skalper i år både på hardcourt och grus men de bästa resultaten har kommit på challenger touren och det säger en hel del visst kan han göra enstaka bra matcher och har slagit Isner och Andujar på grus i år.

Monaco fick gå en 5 setare mot Delbonis i första omgången, jag tror inte det är några större problem då han är van vid långa matcher.
Spelmässigt ska ju Monaco va storfavorit här, spelar på en högre nivå än
Gabashvili särskilt på grus och normalt vinner han detta utan problem.

Monaco har ju inte haft något kanon år direkt men har spelat upp en del på slutet
och här har han chansen att ta sig in i tredje omgången mot en spelare han
ska slå på underlaget utan större problem.
Monaco har 2-0 i inbördes möten stigande form och är gynnad av underlaget,
jag har svårt att se Gabashvili slå Monaco i en femsetare på grus.


Dimitrov-Sock

Sock har gjort det bra i år men på en långsammare grusbana tror jag inte han har någon större chans att störa Dimitrov, tycker Dimitrov har förbättrat både sitt
spel och mentala biten där han minskat dom mentala kollapser han kunde
få tidigare.

Sock har bevisat han spela på grus men man får se vilka sammahang det rör sig om,gruset i Houston där han vann är nästan lika snabbt som en långsam hardcourt bana.

Dimitrov kommer att slå sig in som en stabil topp 10 spelare snart, Sock är under utveckling men har ett stort steg att ta till att närma sig den nivån Dimitrov spelar på.
Hans bästa resutat är en andra omgång under grus säsongen i Europa och han har åkt ut i första omgången i de två senaste turneringarna i masters i Rom mot Simon och mot Lajovic i Nice.
Dimitrov har en helt annan nivå i sitt spel och jag har svårt att se var Sock ska hota bulgaren, han känns bättre på allt . Bättre serve, har både ett bra försvar och en bra offensiv och en helt annat tempo i spelet. Detta vinner Dimitrov

This is the stats tab
This is the post tip