Speltips Coric-Sock

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-30 13:45
Land: Frankrike
Liga: atp franska öppna
Odds: 1.83
Tips: Coric under 2 set
Jag spelar Coric att vinna under 2 set ,Sock spelar riktigt bra tennis för dagen efter vinst mot Dimitrov följde han upp med vinst mot Carreno Busta med 3-1 i set där han såg riktigt trött ut i börjanav matchen men fick igång fötterna och spelet efter att ha förlorat första set sen vad det inget snack om saken.

Coric fick gå en 5 setare mot Robredo och kan ha bränt en del krut i den matchen, Coric är 19 år är ganska orutinerad i dom här sammanhangen och att komma in mot en motståndare som spelar sitt livs tennis kan bli en svår uppgift.

Coric har visat att han har ett bra spel på grus men ska han slå Sock här krävs något extra, Sock rör ju sig ruskigt bra och tar många poäng med sin forehand han har ju dessutom visat att han kan vinna de längre bollduellerna mot Dimitrov och Carreno-Busta vilket är imponerande med tanke på att hans bästa underlag är hardcourt och han gillar att spela en offensiv tennis. Sock har ju dessutom servat ruskigt bra och kommer inte att släppa till många chnanser för Coric.

Håller Sock nivån från tidigare matcher kommer Coric få det svårt att vinna detta, Sock kan ta sig ett steg längre än förra året då han åkte ut i tredje omgången.

Spela på Coric-Sock hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 29 Maj 2015 - 20:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: