Speltips

Speltips BK Häcken - AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-06 16:00 Spela här

Speltips BK Häcken - AIK
Land: Sverige Liga: allvenskan
Odds: 1.80 Speltips: ö2,5 mål
2015-06-06 16:00 BK Häcken - AIK ö2,5 mål 1.80 Polsater

Det är väl bara att fortsätta spela ö2,5 i AIK:s matcher, gör så även nu när det vankas bortafajt mot BK Häcken.

AIK saknar Haukar Hauksson och Väisänen, känns väl som att det gör varken till eller från. Offensiven är stark med Bahoui, Goitom, Blomberg, Bangura och Ofori, beroende på hur Alm väljer att ställa upp.

Uttagna spelare: 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 7 Fredrik Brustad, 8 Johan Blomberg, 10 Henok Goitom, 11 Nabil Bahoui, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 14 Kenny Pavey, 15 Gabriel Ferreyra, 16 Alessandro Pereira, 17 Ebenezer Ofori, 18 Noah Sonko Sundberg, 20 Dickson Etuhu, 23 Mohamed Bangura, 24 Marko Nikolic, 25 Sam Lundholm, 28 Niclas Eliasson, 29 Anton Salétros, 35 Patrik Carlgren (mv).

Häcken har en del skador. Martin Ericsson och Makondele saknas. Avbräck offensivt, men de befintliga spelarna borde ha minst ett mål i sig. Även Pekalski och Jasmin Sudic saknas. Kan bli ommöbleringar i backlinjen då Wahlström är tillbaka. Truppen:

Målvakter: Källqvist, Abrahamsson
Backar: Lugano, Arkivuo, Wahlström, Zuta, Söderberg, Sandberg, Binaku
Mittfältare: Simon Gustafson, Abubakari, Ohlsson, Mohammed, Samuel Gustafson, J. Andersson, A. Andersson
Forwards: Thorvaldsson, Rexhepi, Jeremejeff

AIK har gått ö2,5 i 9/12.
Häcken har gått ö2,5 i bara 2/12.
5/8 senaste inbördes har gått ö2,5.

Vad är det med Häcken? Har varit ett av de målgladaste allsvenska lagen de senaste åren, men nu har det inte svängt så mycket om laget. Har dock gått ö1,5 i 11/12, så helt målsnålt är det inte.

Och nu gästar AIK. Målgladaste laget i serien. Defensiven hos solnaiterna är inte mycket för julgranen, det visade inte minst Falkenberg senast. Bröderna Gustafsson och co. borde ha åtminstone ett mål i sig mot det här AIK-försvaret.

AIK har bra form på offensiva spelarna och borde också ha stora möjligheter att såra ett Häcken-försvar som jag inte är överdrivet impad av. Båda lagen bör gå för tre poäng för att haka på i toppen inför uppehållet (framför allt Häcken).

Häcken vill lira boll och vara kreativa, framför allt hemma. Har svårt att se AIK försöka med den defensiva taktik man haft mot MFF och IFK Göteborg borta, tror det här kan bli rätt öppet.

Därför känns övern bra.

@nokkan21

Polsater - 05 Juni, 2015, 23:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!