Det är semifinaldags i Challenger-Prag. Formstarke Albert Montanes tar sig an ukrainaren Nedovyesov. Det är ett klart överodds på Montanes, sett till hur bra han har spelat de senaste veckorna.

Montanes har en enastående form. Förra veckan nådde han finalen av Challengerturneringen i Furth & då besegrade han spelare som Mayer, Ymer, Lindell & Albert Ramos-Vinolas. Han har vunnit 14/18 senaste seten & har ett självförtroende som heter duga. Spelet har verkligen klickat under dessa veckor & framförallt har hans forehand varit enormt bra. Han bjuder sällan på enkla poäng & har verkligen minimerat sina unforced errors vilket genererar i att motståndaren fått slå något eller några slag extra för att slå igenom hans försvar.

Nedovyesov skall inte underskattas, men har inte mycket att komma med mot Montanes på detta underlaget. Hade underlaget varit HC så hade Nedovyesov varit favorit, men på gruset så kommer han få det svårt. Nedovyesov kommer producera enormt många enkla misstag då han slår enormt flackt & med Montanes fantastiska fotarbete så kommer nog de enkla misstagen bli några stycken för många.

Jag nyper Montanes som matchvinnare till @1,7 på Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip