Speltips

Speltips Lahti - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-02 19:00 Spela här

Speltips Lahti - Elfsborg
Land: Finland Liga: EL-kval
Odds: 1.95 Speltips: 2
2015-07-02 19:00 Lahti - Elfsborg 2 1.95 Polsater

Plockade 1.95 på Elfsborg tidigt borta mot finländska Lahti. Oddset är i skrivande stund lägre och en del av spelvärdet är såklart borta. Men man vet aldrig, kanske studsar oddset tillbaka, eller så blir det läge live.

Så här skrev jag för en dryg vecka sedan då reken publicerades:

Nog för att det är bortamatch och Elfsborg förmodligen känner att de kommer avgöra hemma oavsett om de får med sig ett halvdåligt kryss eller liknande - det här ska Elfsborg vinna.

Första matchen efter sommaruppehållet och visst kanske det finns ringrostighet. Men borde även finnas en del hunger. Vore perfekt att få med sig ett bra resultat på torsdagen här. På söndagen väntar nämligen Falkenberg, sedan retur i Borås på torsdagen och därefter derby mot Häcken. Ett bra resultat direkt innebär fina rotationsmöjligheter.

Finländska ligan är rätt kall just nu. Lahti sladdar i tabellen och ligger i skrivande stund på åttonde plats. Har inte gjort mål på 3 matcher. Förra året slog t o m BP; som var totalt iskalla hela säsongen, ut finländskt motstånd i Europa League.

För mig skiljer det minst en klass mellan lagen, trots att vi snackar gräsmatch på bortaplan i EL.

Uppdaterat:
Ja, inte värst mycket att tillägga egentligen. Elfsborgs trupp:

Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Andreas Klarström, Anton Lans, Jesper Manns, Adam Lundqvist, Anders Svensson, Jon Jönsson, Viktor Nilsson
Henning Hauger, Marcus Rohdén, Liridon Gashi, Viktor Claesson, Anton Andreasson, Simon Lundevall, Simon Hedlund, Per Frick, Viktor Prodell

Saknas: Lasse Nilsson (skadad), Arjan Mostafa (skadad), Viktor Götesson (sjuk), Daniel Mobaeck (långtidsskadad), Emir Bajrami (långtidsskadad), Sebastian Holmén, Arber Zenel

Holmén och Zeneli är avbräck såklart, men det är tapp som går att hantera.

- Vi är så väl förberedda som jag hoppas vi skulle vara. Finns ingenting som vi inte har gjort som vi borde ha gjort tycker jag, säger Haglund till Elfsborgs webb-tv.


Framåt Elfsborg!

@nokkan21

EDITERAD 2015-07-01 22.24:44

Polsater - 01 Juli, 2015, 22:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!