Speltips

Speltips Sijsling - Querrey

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-30 14:00 Spela här

Speltips Sijsling - Querrey
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1.61 Speltips: SIjsling +2,5 set
2015-06-30 14:00 Sijsling - Querrey SIjsling +2,5 set 1.61 Tennistipset

Amerikanen Querrey har en enorm första serve som gör honom väldigt svårbruten. Han kombinerar sin fenomenala serve med sin hårda forehand som han brukar döda poängen med. Han är dock en usel returnerare och har bland de sämre backhandsen på touren.

Sam Querrey har spelat 6 matcher på gräs i år och vunnit 4 av dessa. Han gick till final i Nottingham där han förlorade emot Istomin i två raka set.

Av de fyra matcherna Querrey vunnit har han endast vunnit två av de i raka set och det är med Siffrorna 7:6 7:6 och 7:6 6:4. Och i tiebreaks är det väldigt små marginaler...


Igor Sijsling är en aning underskattad i detta möte. Även han servar rätt bra och har en bra forehand. Hans backhand är inte heller en av tourens bästa men hans slice blir väldigt effektiv på detta underlag.

Sijsling har spelat 8 matcher på gräs i år och vunnit 5 av dessa. Han kvalade ju in till Wimbledon där han bl.a besegrade Melzer, Baena och Mathieu.
Sijsling har plockat set i sju av åtta matcherna han spelat på gräs i år.


Querrey kommer med största sannolikhet att besegra Sijsling men han kommer inte få det lätt. Tror Sijsling MINST plockar ett set och spelar Sijsling +2,5 set hos Betsafe till hela 1.61. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 29 Juni, 2015, 20:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!