Speltips

Speltips West Ham-Lusitanos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-02 20:45 Spela här

Speltips West Ham-Lusitanos
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.90 Speltips: 2 -5.5
2015-07-02 20:45 West Ham-Lusitanos 2 -5.5 1.90 RalleArvid

Dags för mitt kära West Ham att göra comeback på Europascenen igen och även om alla boysen ser fram emot att fira julafton East London style så är nog fansen de absolut enda på hela denna jord som är glada över att en biljett gavs till klubben. FA är skräckslagna, polisen likaså, flygplatspersonalen och krogägarna ute i Europa kallar in extra bemanning från det tunga gardet, spelarna inte speciellt sugna på att spela fotboll, och tränarna hade gärna sett en bra mycket längre försäsong.

Så vad landar vi rent sportsligt här nu då när Lusitanos från Andorra kommer på besök? Jag tror inte det kommer bli speciellt tufft för West Ham med en rad nya värvningar att ta sig vidare från den här fasen givetvis, men jag tror heller inte att det kommer se speciellt bra ut, av naturliga skäl.

West Ham har en helt ny tränare, en helt ny ledarstab och sportslig föreningsstruktur från grunden. Spelarna som är kvar tvingas nu tänka om helt och hållet och anpassa sig till nya riktlinjer i allt vad gäller träning, formation, spelíde, positionsspel, presspel och framförallt anfallsspel. Ingen ska tro att det kommer ha satt sig på två veckor när de vant sig vid en pragmatisk tränares gnuggande ute på Chadwell i över fyra år. Lägg därtill en hel hög med nya värvningar ute från runt om i Europa som varken har spelat fotboll i England eller för den delen med sina nya lagkamrater någonsin tidigare.

Ett utmärkt tillfälle för West Ham att spela ihop laget i de här första omgångarna men samtidigt ligger laget inte alls i fas eller är tränade vare sig fysiskt eller mentalt för att gå in och prestera på någon vidare nivå. Tänk er själva - hela säsongen är uppsatt för att laget ska vara formtoppat med start i slutet av augusti och vidare under 10 månader. Då vore det tjänstefel om man kommer speciellt väl förberedda till en uppgift i början av juli.

West Ham tar sig som sagt säkerligen vidare men jag blir inte överraskad om det inte blir speciellt stora siffror idag.

-5.5 tror jag gästerna från Andorra har goda möjligheter att klara. Det finns till fina 1.90 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 02 Juli, 2015, 09:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DaBaz - 2015-07-02 09:21:41

Antar att du lirar dem +5.5👍