Speltips

Speltips Kyrgios - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-03 12:30 Spela här

Speltips Kyrgios - Raonic
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,92 Speltips: Kyrgios +1,5 set
2015-07-03 12:30 Kyrgios - Raonic Kyrgios +1,5 set 1,92 Poldan

Kan bli en rysare det här och jag går återigen emot Raonic. Det känns som om han gör fler dåliga servegem på gräs än på andra underlag och nu har han tappat set i åtta raka gräsmatcher.

Tommy Haas gjorde två bedrövliga set mot Raonic, men så fort han hittade bollträffen tvingade han kanadensaren till två tiebreak.

Jag tjatar kanske om det, men Raonic rör sig verkligen uruselt på gräs. Han bygger i princip allt på att dunka in vinnare på motståndarnas andraservar. Hans volley är bra så länge bollen är högre än nätet, men så fort han tvingas till svårare volley-slag får han trassel.

Nick är en fantastisk grässpelare och jag skulle tro att han vinner Wimbledon någon gång i framtiden. Tänk på att han slog ut både Gasquet och Nadal i Wimbledon förra året och han är en jävligt mycket bättre tennisspelare nu än för ett år sedan.

Försäkrar mig lite här. Spelar alltså Kyrgios +1,5 set, alltså att han tar minst två set.

Finns hos Unibet till 1,92.

Poldan - 02 Juli, 2015, 11:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2015-07-02 12:54:12

jag tror milos krossar nick här, att raonic servar dåligt tycker jag är ett konstigt argument det är nog serven som kommer vinna den här matchen till han men det är klart något kan nog Kyrgios ta.