Speltips Kalmar-Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Speltips: 1
Spela på Speltips Kalmar-Sundsvall
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Nära skjuter ingen hare men om min svit nu nödtvunget skulle ta slut så var det väl helt underbart att den gjorde det i och med att West Ham ”bara” vann med 2-0 över Arsenal. Så vackert. Så fint. Så rättvist.

Upp på hästen direkt för att bygga nya sviter och fortfarande ruggigt bra form och gott självförtroende givetvis med 25 av 31 satte.

Allsvenskan igen som ett litet break från Eruopa och låt mig presentera följande digra namnlista för er:

Lloyd Saxton, Daniel Sliper, Sheptim Hasani, Johan Eklund, Philip Tägström, Peter Wilson, Granit Buzuku.
Där har ni spelarna som saknas i Sundsvall för matchen mot Kalmar FF. Till den listan av skadefrånvaro ska även nämnas att två nyckelförsvarare gjort klart med andra klubbar ute i Europa. Lägg därtill att laget har fyra förluster och en oavgjort på sina fem senaste bortamatcher och att de har 7-1 i röven på sina två senaste. Ja, jag tror att det kan bli riktigt svårt för Norrlandslaget att få med sig något från Guldfågeln Arena där Kalmar är extremt svårslagna och där laget är fulla av självförtroende efter en banbrytande bortaseger senast mot Helsingborg på Olympia. Dessutom får KFF tillbaka två nyckelspelare från den seger i Viktor Elm och Viktor Agardius.

Jag pratade med Roger Franzén igår och försökte få ur honom en startelva. Han skrattade en hel del under samtalet och jag tror faktiskt det är det enda han kan göra åt det läge han ser sin trupp befinna sig i. Och någon startelva tror jag i ärlighetens namn ingen av tränarna i Giffarna är nära att ha klart för sig ens två timmar innan match.

I Kalmar FF ser det betydligt bättre ut. Bara Jonathan Ring som saknas och eventuellt Sachpekidis. Viktor Elm såg pigg ut på den matchförberedande träningen och stänkte dessutom in två nickmål på tre hörnor - ett vapen som redan visat sig fruktbart vid fler tillfällen under säsongen och som säkerligen kan ställa till det även för ett försvar som tvingats rotera kraftigt under säsongen och med en målvakt som långt ifrån ansetts som ordinarie förstaval av tränarna genomgående.

Sundsvall brukar aldrig vinna och tar sällan ens poäng borta mot Kalmar. Läget för laget att bryta den trenden har nog faktiskt aldrig sett sämre ut på förhand.

Kalmar har vuxit in allt mer i den här säsongen och jag skulle vilja säga att de är bättre än någon gång tidigare på två-tre år. Det här ska bara bli en hemmaseger.

Ettan spelas till 1.80 hos Unibet.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Kalmar-Sundsvall hos Unibet
RalleArvid - 9 Augusti 2015 - 23:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sventumba - 2015-08-10 15:57

Vilka är spelarna som gjort klart med andra klubbar i Europa? Spelar dessa denna match ?

MangeJ - 2015-08-10 11:53

Hänger på denna =)
Dock till 1.75 på bet365.. funderar på hcp-spel kanske. va tror du om de? :P

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: