Speltips: Torstorp - DJurgården

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Liga
Odds: 1.91
Tips: DIF ö3,5 mål
Djurgården över 3,5 mål spelas i Svenska Cupen. Möter div 4-laget Torstorp.

Har bara hittat europeiska hcp-spel hos Unibet än så länge, då föredrar jag det här spelet. Men DIF bör vinna med minst 3 måls marginal, så hcp-spel kan vara bra också.

Två av två rekar i cupspelet hittade hem igår, men då MFF:s försvar svek rejält första 10 bommades underspelet. Får gå för tredje raka cupspelet istället.

DIF saknar långtidsskadade Haris Radetinac och även Kevin Walker. Omar Colley, Jesper Arvidsson och Sam Johnson vilas också. Ingen Höie i truppen heller. Sex startspelare, men det ska inte spela någon som helst roll.

Kommer med följande trupp:

Hampus Nilsson, Oscar Jonsson

Emil Bergström, Tim Björkström, Michael Jahn, Stefan Karlsson, Elliot Käck, Fredrik Stenman

Daniel Berntsen, Alexander Faltsetas, Jesper Karlström, Seon-Min Moon, Kerim Mrabti, Soo Yong-Yoon

Sebastian Andersson, Amadou Jawo, Tino Kadewere, Nyasha Mushekwi

Formstarke Kerim Mrabti är med, liksom Mushekwi, som förmodligen mått bra av att göra ett par kassar här efter en tids måltorka. Amadou Jawo och Sebastian Andersson är iskalla i allsvenskan, men om de får chansen här lär de vara rejält sugna och motiverade. Med tanke på att det är div 4-motstånd på andra sidan kan inte läget bli bättre. Pelle Olsson tar cupen seriöst och är medveten om vikten av att få de där tävlingsmatcherna före serien drar igång nästa år.

Torstorp spelar alltså i division 4. För bara ett par år sedan gjorde undertecknad på egen hand två kassar mot det här motståndet, då i division 3. Trots att jag på den tiden ägnade lite väl mycket tid på diverse nattklubbar runtom i världen. Att jag gjorde två baljor mot Torstorp är väl inte så relevant just nu, men det jag vill säga är att det är en enorm skillnad på division 4 och Allsvenskan. Och Torstorp är inget superlag med division 4 mått mätt, vilket man förmodligen kan säga om det lag Elfsborg stötte på. Tittar man på resultaten igår kan konstateras att...

...IFK Göteborg gjorde 6 på Kristianstad (div 1)
...Häcken gjorde 3 på Husqvarna (div 1)
...AIK gjorde 6 på Ekerö (div 2)
...Gefle gjorde 4 på team TG (div 2)
...Örebro gjorde 3 på Norrtälje (div 2)
...GIF SUndsvall gjorde 4 på Enskede (div 2)


Kort sagt: de flesta allsvenska lagen sopade banan med sina motståndare. Detta trots en viss rotation på många håll. Och Torstorp är såvitt jag vet enda division 4-laget kvar i turneringen - märk väl att lagen ovan spelar minst 2 divisioner högre än Torstorp. Nu när vi är mitt inne i säsong minskar risken för skrällar ytterligare enligt mig, det är en sak att mötas på en vinterkall konstgräsplan i februari, nu är lagen i form.

Frågan är om inte glappet mellan just division 4 och division 3 är rentav det största glappet mellan två serier rent kvalitetsmässigt. Division 4 känns väldigt lokalt och där går det att stöta på lag som knappt ens tränar på en seriös nivå.

Djurgården har två raka torsk i allsvenskan, men prestationerna har stundtals varit okej, bortsett andra halvlek mot AIK. Att komma in på vinnarspåret igen är viktigt och att göra mål behövs nog för självförtroendet på en del gubbe.

Visst, derbyt är 4 dagar bort, men det här ska DIF bara lösa. Att man roterar en del kan därmed vara bra, visst blir man några procent sämre kvalitetsmässigt, men räknar med att spelare som ersätter verkligen är hungriga och vill visa vad de går för.

Kan tänka mig att Torstorp backar hem så gott de kan och försöker göra det svårt. Kanske kan man, likt Ekerö, hålla 0-0 ett tag. Men till slut uppstår luckorna och det är det lätt att det rinner på, som det gjorde för AIK (seger 6-0 mot Ekerö).

@nokkan21
  Torstorp - DJurgården
Spela på Speltips Torstorp - DJurgården
Polsater - 20 Augusti 2015 - 00:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Goforit - 2015-08-20 18:55

Besviken på det faktum att matchen började 18 och inte 19........


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming