Speltips

Speltips Athletic Bilbao–Zilina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-27 20:45 Spela här

Speltips Athletic Bilbao–Zilina
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.70 Speltips: 1 -1.5
2015-08-27 20:45 Athletic Bilbao–Zilina 1 -1.5 1.70 RalleArvid

Tittar vi på slovakernas senaste resultat så ser jag ingen anledning att klaga. Jag hittar egentligen ingenting som kan anmärkas på överhuvudtaget, förutom en liten detalj - nämligen motståndet. Det flesta segrarna har tagits mot klubbar som enligt min referens lika gärna hade kunnat vara något man beställer under en beer festival inne på en Wetherspoons i maj om jag ska vara ärlig.

Bilbao däremot, inte lika imponerande svit att tala om här men så har man också mött Barcelona i tre av sina fyra senaste matcher. Senast man åkte ner till slovakien för första mötet mot Zilina så gjorde man det okej, visserligen fick man stryk (3-2 till Zilina) men man fick med sig två bortamål och man ska komma ihåg att matchen kom bara dagar innan ligamatchen hemma mot Barcelona och tankarna fanns nog hela tiden där på att uppdraget bara var att få med sig ett respektabelt resultat som man skulle kunna vända när man tar emot slovakerna på vad som är en utav de mest fruktade arenorna i hela europas toppfotboll att åka till.

Barcelona fick nyligen stryk med 4–0 i Baskien och även om det inte är ett logiskt resultat som skulle hända 5 eller 6 gånger utav 10 så kan jag med trygghet och säkerhet säga att ett Athletic Bilbao som är sugna på att ta sig till huvudomgången av Europa League och som förlorade första mötet nere i Slovakien kommer slå Zilina hemma med minst två bollar vid majoriteten av tillfällena då de får chansen på hemmaplan.

Vidare ska vi komma ihåg att Bilbao fullständigt kontrollerade och såg ut att avgöra mötet redan i första matchen innan tankarna på Barcelona kom vid ställningen 0–2 och århundradets kollaps ägde rum i Slovakien. Dessutom ska vi komma ihåg att Zilina enbart kom tvåa i den inhemska ligan förra säsongen samt att laget hade stora problem att ta sig förbi Vorskla Poltava i förra omgången och förlorade med 2–0 borta i Ukraina då det krävdes förlängning så ja, där har ni ungefär Zilinas normala standard - inget Atletic Bilbao ska behöva vara speciellt rädda för.

1.70 för -1.5 spelas hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 26 Augusti, 2015, 23:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2015-08-27 20:38:15

Han startar:


Žilina

13
Iago Herrerín(GK)
4
Laporte
18
Gurpegi(C)
30
Iñigo Lekue
3
Elustondo
5
Eraso
7
Beñat
10
De Marcos
14
Susaeta
20
Aritz Aduriz
21
Viguera

Aulawablen - 2015-08-27 15:38:42

Hörde ngt om att Aduritz va tveksam.... Ngn info där?? Tungt avbräck annars!