Sista kvalomgången innan US-Open öppnar portarna på allvar. Ryssen Donskoy tar sig an Taro Daniel & jag finner ett klart spelvärde på Donskoy.

Taro Daniel har 42-20 i matchfacit under 2015, vilket får ses som enormt imponerande. Det som dock talar emot Daniel är att matchen spelas på hardcourt & han har ett hardcourt-facit på 11-10 under 2015. Ta det i jämförelse med hans grusfacit på 31 vinster & 9 förluster. Daniel är en riktig slitvarg som är skolad på gruset. Han spelar en defensiv tennis där mycket handlar om att få över bollen med mycket topspinn.

Donskoy har ett matchfacit på 38 vinster & 21 förluster. Det som skiljer dessa spelare emellan är att Donskoy har 25-10 i matchfacit på hardcourt. Med andra ord så kommer underlaget spela en enormt stor roll & vara till fördel för ryssen. Ryssen spelar en aggressiv tennis där hans serve samt backhand är hans främsta vapen. Donskoy har en fantastisk dagsform där han har 14-2 på de 16 senaste matcherna.

Underlaget kommer spela en avgörande roll för utgången av matchen. Donskoy lär ta vara på det & besegra grusspecialisten. Synar Donskoy som matchvinnare @1,5.

EDITERAD 2015-08-28 15.31:07

This is the stats tab
This is the post tip