Speltips

Speltips Ferrer - Chardy

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-04 21:00 Spela här

Speltips Ferrer - Chardy
Land: USA Liga: Us-Open
Odds: 1,5 Speltips: Ferrer
2015-09-04 21:00 Ferrer - Chardy Ferrer 1,5 Tennistipset

David Ferrer har haft ett skadeuppehåll från tennisen i två månader men har sedan comebacken inte visat prov på ringrostighet. Två stabila vinster mot Albot samt Krajinovic i de två inledande matcherna i US-Open är stabilt.

Jag ser inte Ferrer som en grusspecialist längre. Han är såpass alround så han trivs på alla underlag. I år så har han 19-3 i matchfacit på hardcourt. Lägg då till att han har vunnit två ATP-titlar i år, både i Doha samt Acapulco. Han har tillexempel besegrat Berdych, Karlovic, Simon & Nishikori för att nämna några. När det vankas grand-slams, då är Ferrer allt som oftast oerhört trygg & avancerar allt som oftast långt i turneringarna (R16, KF,SF).

Chardy har presterat på en jämn nivå under hela året. 14-10 som matchfacit på hardcourt får klassas som godkänt. Chardy har en hög högstanivå men tyvärr är lägstanivån riktigt låg. Han blandar & ger allt för mycket & behöver finna en stabilitet i sitt spel för att vara en etablerat top 20 spelare. Potentialen finns garanterat där, men mentalt är han inte redo än. Nu har han alltså en pitbull på andra sidan som kommer ge 100 % vid varje poäng. Hade matchen spelat i bäst av 3 set så hade Chardy av relativt stora chanser, men i bäst av 5 är det ytterst svårt att rå sig på Ferrer.

Ferrer har trots skadeuppehållet spelat en stabil tennis & när matchen spelas i bäst av fem set, så kommer Chardy få det jobbigt. Synar Ferrer som matchvinnare @1,5 på bet365 .

Tennistipset - 04 September, 2015, 17:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!