Speltips

Speltips Pittsburgh Pirates @ Cincinnati Reds

Sport: Baseball Spelstopp: 2015-09-10 01:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Pirates @ Cincinnati Reds
Land: USA Liga: MLB
Odds: 2.05 Speltips: Pirates -1.5
2015-09-10 01:00 Pittsburgh Pirates @ Cincinnati Reds Pirates -1.5 2.05 Phillefjonk1

Först och främst vill jag bara säga att jag är ett stort Cincinnati Reds fan och missat väldigt få matcher den här säsongen - och trots att Reds förlorat överlägset flest matcher i divisionen, har jag aldrig bettat emot dem - förrän nu.

Natten till torsdagen, 01.10 svensk tid, spelas den tredje och avgörande matchen i serien mellan hemmalaget Cincinnati Reds och Pittburgh Pirates. Det står 1-1 i matcher, det efter att Reds vann första matchen med 3-1 efter en enastående prestation av pitchern DeSclafani, som inte gav upp många hits mot ett starkt Pittsburgh Pirates. Igår tog Pirates revansch och körde över Reds ganska enkelt, vid 7-0-ledning för bortalaget gav man upp tre onödiga runs i sista inningen, men närmare än så kom aldrig Reds.

I september är det andra regler inom MLB än andra månader, då det är den sista månaden innan slutspel som alltid går i oktober, får vardera lag ha en 40-mannatrupp istället för sin sedvanliga 25-mannatrupp. För Reds, som har varit borta från slutspelssnacket ett jäkla tag med överlägset sämst statistik i hela divisionen, är detta ett utmärkt tillfälle att testa nya talanger inför nästa säsong - man har kallat upp framförallt lovande pitching prospects från sitt farmarlag. För Pirates, som är med i slutspelssnacket i allra högsta grad, spelar givetvis med det bästa laget och för att runda av matchserien i Cincinnati används en av hela ligans främsta pitcher J.A. Happ.

Cincinnati har haft problem med sin offensiv i flera år, man har levt mycket på att ha haft bra pitchers, men nu när man tradade bort Matt Latos inför säsongen och Matt Leake, Johnny Cueto i juli - samt att Homer Bailey skadade sig precis inför säsongen - står nu Reds utan sina fyra bästa pitchers under fjolårssäsongen. Det har lett till att man varit tvungna att gå runt på fem rookies som starting pitchers, och den som har imponerat minst är nattens pitcher Keyvius Sampson.

Med en ERA (Earned Runs Avarage) på hela 6.68 (dvs, på nio inningar, en match, släpper han i genomsnitt nästan sju runs), och med de tre senaste matcherna där han har blivit utbytt innan ens halva matchen med 3, 5 och 5 Earned Runs på respektive match är inte annat än fullkomligt uselt.


CIN Reds 5 senaste matcher:

6-8 vs Brewers
3-7 vs Brewers
6-3 vs Brewers
3-1 vs Pirates
3-7 vs Pirates

Totalt senast 1aug:

11 vinster
25 förluster
-----------

J.A Happ har verkligen presterat något oerhört i Pirates sedan han tradades dit från Seattle i somras. En av hela ligans i särklass hetaste pitcher, med en ERA på 1.57 (jämför det med Sampsons 6.68) på sex starter, är helt klart imponerande - och extremt nyttigt för Pirates om man ska kunna ha en chans i slutspelet. Senast i matchen mot ligans bästa lag St. Louis Cardinals släppte han bara en Earned Run och var helt outstanding.

Pirates 5 senaste matcher:

9-3 @ Cardinals
1-4 @ Cardinals
7-1 @ Cardinals
1-3 @ Reds
7-3 @ Reds

Totalt sedan 1aug:

21 vinster
12 förluster

---------------------SUMMERING-------------------

Cincinnati Reds är ett av ligans allra sämsta lag, och då man har varit helt uträknade från slutspelssnack i månader så kommer man spela in flera lovande talanger nu när man får chansen i september. De få gånger Reds vunnit sedan i juli har kommit efter enastående prestationer av sin pitcher, vilket man ej lär få av Keyvius Sampson i afton.

Pittburgh Pirates offensiv är riktigt formstark och man har presterat riktigt bra resultat mot bra lag på sistone. Från start har man också en av ligans allra bästa pitcher. Och då man måste vinna sådana här matcher för att komma med i slutspel kommer det vara ett 100% fokuserat och taggat bortalag som lär krossa och köra över stackars Reds.

-1.5 @2.05 på bet365 är som att sno godis från småbarn och rekommenderas. Jag tar tacksamt emot oddset och spelar för första gången i mitt liv emot mitt Cincy Reds.

Lycka till vid ryggEDITERAD 2015-09-09 19.25:36

EDITERAD 2015-09-09 19.37:26

Phillefjonk1 - 09 September, 2015, 19:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Forz - 2015-09-10 00:26:41

Som nämnt ovan, har noll koll på baseball men denna rek kändes alldeles för gedigen för att vända ryggen till, med det sagt så ryggas denna med insatsen 300 @2.05!

Tompa10 - 2015-09-09 20:11:51

Absolut ingen koll på baseball eller om statsen du skriver i reken stämmer! Men du får en rygg av mig:)
Spelar den dock till 2,12 på Unibet :)