Speltips

Speltips Roma - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-16 20:45 Spela här

Speltips Roma - Barcelona
Land: Italien Liga: CL-kval
Odds: 1.71 Speltips: Barca ö1,5 mål
2015-09-16 20:45 Roma - Barcelona Barca ö1,5 mål 1.71 Polsater

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Barcelona över 1,5 mål spelas i deras öppningsmatch i CL. Möter Roma på bortaplan.

Roma väntas ställa upp enligt följande imorgon:

Szczesny
Florensi, Manolas, Rüdiger, Digne,
De Rossi, Nainggolan
Gervinho, Falque, Gervinho
Dzeko

Saknar otursförföljde Strootman och vasse PJanic, vilket är två tunga avbräck. Det som slår mig när jag ser Romas trupp är att backlinjen inte skrämmer över huvudtaget. Släppte till en hel del lägen mot Verona i premiären av Serie A, liksom mot ett formsvagt och decimerat Juventus. Höll visserligen nollan mot Frosinone i helgen, men det är inget att dra för stora växlar av. Defensiven är jag helt enkelt inte imponerad av.

Minns också hur det såg ut i fjol, då man inte alls räckte till mot Bayern München (1-7 hemma och 2-0 borta) medan man gjorde bra matcher mot City, men ändå släppte in mål borta och två hemma. Släppte även in mål mot CSKA i båda matcherna. Och nu väntar alltså Barcelona:

Stegen
Roberto, Pique, Mascherano, Alba,
Rakitic, Busquets, Iniesta
Messi, Suares, Neymar

De offensiva pjäserna är med och behöver knappast en vidare förklaring. Barca har inlett tajtare än normalt i ligaspelet, men vi vet att den offensiva kapaciteten finns där. Att göra två mål borta mot Atletico, vilket man gjorde i helgen, är ett styrkebesked. Ändå känns det inte som att laget är formtoppat ännu. En ö1,5-lina har man grejat i 11 av de senaste 12 CL-matcherna.

Roma har hög kapacitet och det ska bli spännande att se vad Dzeko m.fl. kan betyda för laget i år. Men för mig är de fortfarande en klass bakom de allra bästa. De kan möjligen ta sig till åttondel, men jag har mycket svårt att se hur man skulle gå längre än så. Laget känns dessutom klart starkare från mittfältet och framåt, mot en så vass anfallstrio som den Barca förfogar över känns det som det kan bli svårt att hålla tätt.

Det som talar emot det här spelet är väl att Barca inte riktigt måste vinna. Kryss är helt okej med tanke på hur gruppen ser ut. Men jag tror att kvalitén i laget helt enkelt är för stor för Roma här. Då ö1,5 i nuläget betalar bättre än raka tvåan känns det som ett bättre spel.

@nokkan21

Polsater - 16 September, 2015, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mr.ManUtd - 2015-09-16 15:15:15

1 st Salah möjligtvis..?

jakedahsnake - 2015-09-16 10:45:18

2 stycken Gervinho?