Speltips

Speltips Broncos Vs Chiefs

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-09-18 02:30 Spela här

Speltips Broncos Vs Chiefs
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,83 Speltips: CJ Anderson U58,5
2015-09-18 02:30 Broncos Vs Chiefs CJ Anderson U58,5 1,83 HQS1mme

King Manning mot heta Chiefs

Vi är tillbaka i vecka 2 av NFL och inatt spelar Broncos mot Chiefs. Två st defense som ska leverera på höra nivåer i en sådan här match. Chiefs inledde säsongen perfekt med en vinst mot Texans förra veckan. Samma med Broncos som vann mot Ravens i en total defense showdown.

Peyton är en av NFLs bästa QBs inom tiderna men folk undrar om hans storhet börjar ta av sig lite grann. Han kastade bland annat 1 interception förra veckan, blev sackad 4 gånger och han kastade “endast” för 175 yards. På andra sidan har vi Alex Smith som kastade för 243 yards och 3TDS mot Texans som anses vara en av de bättre defense i ligan just nu.

Broncos
Peyton är som sagt ett frågetecken denna säsong för Broncos. Kommer han leverera som förr? Efter förra veckans prestation var det absolut många som tvekar till hans storhet vilket även gjorde att jag själv tog mig en liten funderare.

Defense är det ingen frågan om, de har en stark trupp med spelare som Von Miller och Demarcus Ware exempelvis. Jag tyckte de spelade en helt okej match förra veckan.

Chiefs
Chiefs inledde väldigt starkt förra veckan offensivt. Travis Kelce var stjärnan i matchen som stod för 2TDs och 106 yards mottagna. När man snackar om stjärnor i Chiefs dock så brukar namnet Jamaal Charles komma upp. En svår dag för honom förra veckan när han sprang för 53 yards men det kan bero på spelare som exempelvis JJ Watt på andra sidan.

Defensivt tyckte jag det såg väldigt bra ut med pass rushen. De gav inte Brian Hoyer och Ryan Mallett mycket tid att kasta på vilket skapade en hel del sacks. Pass coverage är något som kanske inte stämde lika bra dock.

För att summera:

Klarar Chiefs av att pressa Peyton Manning som Baltimore gjorde förra veckan så kan de ha en stor chans att vinna. Ge en QB som Peyton tid och han kommer bränna ert defense hela matchen lång. Jag tror på en pass match inatt då båda defense har bra spelare som spelar på den defensiva linjen och linebackers är även de bra. Håller de pressen uppe högt så kommer vi nog även få se ganska lite poäng gjorda men det är inget som jag vill betta på när man har Peyton som skulle kunna leverera 4-5 TDs bara sådär.

Mitt huvudspel för denna match kommer därför vara:
CJ Anderson, Runningback för Broncos under 58,5yards ⅗ units @1,83

Andra spel jag kommer spela inatt:
Demaryius Thomas TD ⅖ units @ 2.00
Peyton Manning Ö23,5 Completions ⅕ units @1,80

Lycka till med spelandet och välkommen till vecka 2 av NFL!

HQS1mme - 18 September, 2015, 01:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!