Speltips

Speltips Napoli - Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-20 20:45 Spela här

Speltips Napoli - Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,85 Speltips: 1
2015-09-20 20:45 Napoli - Lazio 1 1,85 LelleSandahl

Jag älskar Lazio av hela mitt hjärta. Men i kväll har oerhört svårt att se hur dom ska kunna stå emot Napoli på San Paolo. Flera tongivande out samtidigt som Napoli slaktade Club Brügge så sent som i torsdags (5-0). Det här kan nog bara gå på ett sätt...

Förra säsongen
Napoli - Lazio 2-4
Napoli - Lazio 0-1 (Coppa Italia)
Lazio - Napoli 1-1

SERIE A
Sassuolo - Napoli 2-1
Napoli - Samp 2-2
Empoli - Napoli 2-2

Lazio - Bologna 2-1
Chievo - Lazio 4-0
Lazio - Udinese 2-0

Jag minns med glädje den senaste gången Lazio mötte Napoli på San Paolo. En helt magisk afton som gjorde att Lazio under otroligt dramatiska minuter säkrade Champions League-kval. Där gick det som bekant åt helvete mot Bayer Leverkusen. Precis som då har Lazio flera tongivande spelare out i kväll. De Vrij i mittförsvaret, Biglia på defensiva mittfältet, landslagsmannen Candreva och Miro Klose. Ja, det är åtminstone ett för mycket för att jag ska våga hoppas på poäng här. SÄRSKILT när Napoli gick och fick islossning i Europa League nu i torsdags. De fick ut sin fulla potential framåt och vann med 5-0 mot Club Brügge. Imponerande och skönt för nya coachen Sarri. Callejon och Mertens blev tvåmålsskyttar och Hamsik satte en kasse. Då har de alltså en målsugen Higuain också. Dessa offensiva kort ska slåss mot Lazios nykomponerade backlinje med Hoedt in som De Vrijs ersättare. Lazio var också iväg och spelade EL borta mot Astana (1-1) i torsdags. Resdag i benen mot Napoli som hade hemmafajt.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Napoli (4-3-3) Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamisk - Insigne, Higuain, Mertens

Avbräck: Inga!

Lazio (4-3-1-2) Marchetti - Basta, Mauricio, Hoedt, Radu - Parolo, Onazi, Lulic - Mauri - Matri, Keita

Avbräck: Djordjevic, Klose, Biglia, De Vrij, Morrison och Candreva...

SPELTIPS
Det smärtar att göra detta men har som sagt otroligt svårt att se hur Lazio ska klara detta med den skadelistan. De Vrij bär backlinjen och Biglia och Candreva oerhört viktiga på mitten. Möter ett Napoli som jagar sin första ligaseger i år och som vräkte in 5-0 mot Club Brügge för några dagar sen. Raka ettan finns till 1,85 hos Unibet och många fler bolag (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 20 September, 2015, 13:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!