Speltips

Speltips Fulham - Wolverhampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-29 20:45 Spela här

Speltips Fulham - Wolverhampton
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,80 Speltips: Över 2,5 mål
2015-09-29 20:45 Fulham - Wolverhampton Över 2,5 mål 1,80 Ribbans

Halloj,

Tillbaka med ett speltips igen, efter några veckors uppehåll. Det är Craven Cottage och det är match mellan Fulham - Wolverhampton. Två lag med lång historik ifrån spel i Premier League.

Fulham har fått igång säsongen på riktigt nu, efter en magnifikt anfallsfotboll mot QPR. Fulham krossade QPR med 4-0. Trots hållen nollan där, så finns det mer att önska av Fulhams försvarsspel, som inte alls håller hög klass. Med en klasslirare som Ross McCormack, så finns det alltid chans till mål. 4 mål på de senaste 5 matcherna från Ross McCormack. Man måste ändå bara älska det nya, tekniska Fulham, med spelare som Cairney, Pringle, O'Hara och Tunnicliffe på mittfältet. Spelare som Richard Stearman och Ream som mittbackar för Fulham, ser jag en hållen nolla, igen, som högst otänkbart. Scott Parker tillbaka i träning, tveksam till spel här.

Wolves då, vart har vi dem denna säsong? Otroligt besviken på inledningen denna säsong. Ligger på 16:e plats och avsaknaden av sålda Sako till Crystal Palace är slående. Dock, finns det mer att hämta. Ett lag med anfallsess som Le Fondre och Benik Afobe, borde alltid vara oroande för ett försvarande lag, särskilt ett lag av Fulhams dignitet.

Liras:
Över 2,5 mål - 1,8@
Fulham - Över 1,5 mål

Lycka till vid rygg!

Ribbans - 29 September, 2015, 15:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!