Speltips

Speltips Murray - Isner

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-15 08:00 Spela här

Speltips Murray - Isner
Land: Shanghai Liga: ATP Shanghai
Odds: 1,74 Speltips: Över 22,5
2015-10-15 08:00 Murray - Isner Över 22,5 1,74 Poldan

Nu kommer jag att haka på överspelet mellan Isner och Murray.

Isner blev totalkrossad mot Djokovic i Peking, men det är här något helt annat. Dels för att Djokovic är betydligt mycket bättre än Murray och returnerade helt vansinnigt bra i den matchen. Men också för att Isner omgången innan, mot Millman, gjorde en iskall match.

Tycker helt klart att han spelat upp sig i Shanghai. Underlaget är lite snabbare och han dunkar återigen in 2 ess per servegem. Mot Djokovic tror jag att han hade 0,5 ess per servegem och det beror knappast på att serben läste sönder hans serve.

Murray hittar ofta en väg att slå storservare, men det har blivit sex tiebreak på fyra matcher mot Isner, så man kan nog utan vidare påstå att Isner borde fått med sig en match.

Sen får man inte glömma att det fortfarande är ett tidigt skede i turneringen och det är sällan som Murray spelar sin bästa tennis innan kvartsfinal.

Mot de tre storservarna Isner, Karlovic och Raonic har 7 av 10 matcher (som spelas bäst av 3 set) slutat över 22,5 games. En bra indikation att vi är rätt ute här.

Finns till 1,74 hos Unibet

Poldan - 14 Oktober, 2015, 13:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!