Helt öppet i grupp B efter två spelade omgångar där samtliga lag står på tre poäng.
Leder gör PSV med vinst över United hemma och en förlust borta mot CSKA.
Sist i tabellen hittar vi dagens hemmalag här, Wolfsburg. Förlust borta mot United medan man slog CSKA hemma. 1-0.
1-0, ja. Det ska sägas att det var siffror i underkant. Innan man gjorde 1-0 i slutet av den första halvleken så kunde jag räkna till två helt rena frilägen man helt enkelt inte kände för att göra mål på.
Bara en sådan herre som André Schürrle borde på egen hand ha gjort tre mål i den här matchen.
Och det här var ändå i en period då Wolfsburg inte var på topp. Ändå gav man inte CSKA en chans (trots bara 1-0). Farliga målchanser till bortalaget? Noll.

Senast så fick de bra utdelning hemma mot Hoffenhiem när man vann med 4-2. Sett till matchbilden onödigt att släppar två. Men va fan, det har man väl råd med när man ändå tänkt att göra fyra.
Hemma i den här gruppen så räknar jag kallt med att Wolfsburg kommer att gå fullt (ja, även United bör få bekymmer på Volkswagen Arena), och fullt - då betyder det att dagens gäster inte heller ska snika åt sig några poäng.

Vilka är PSV.
Som nämnts så har en vinst och en förlust. Förlusten så klart borta. Och så lär det fortsätta under resterande delen av det här gruppspelet.
Då hade vi 3-0 till CSKA innan folket knappt hunnit bränt 100 kr i kiosken. Ett CSKA där en sådan medelmåtta som Pontus Wernbloom spelar matcher för, vecka ut vecka in.
Siffrorna putsades till slut till 3-2. Hur som helst: Noll PSV poäng.

Och även om PSV ligger trea i ligan så kan jag inte tycka att de imponerar nämnvärt spelmässigt.
Nollan har man hållit EN gång på de tio senaste, och då vet vi alla vilken låg klass den holländska ligan överlag håller.
Den nollan hölls för övrigt mot Cambuur. Ett inte alltför skräckinjagande lag som ligger näst sist i ligan med noll vinster i ryggen.
Det där odugliga Cambuur och PSV möttes för övrigt igen. I cupen. Då 3-2 till det sämsta laget.
Ett försvar som dallrar i Eredivisie, de får det mycket, mycket svettigt när ett offensivt briljant Wolfsburg väntar i Tyskland.

Wolfsburg kommer helt ordinarie och lär ställa upp så här:

Benaglio
Träsch - Naldo - Dante - Rodrigiuez
Gustavo
Caliguri - Draxler - Kruse - Schürrle
Dost

Ett passningsorienterat lag med fart så det visslar om det från alla håll och kanter.

PSV i sin tur saknar avstängde ytterbacken Santiago Arias.
Inte bara det att de måste möblera om i backlinjen, man tappar även ett offensivt vapen. Ni som sett Colombias landslag praktisera fotboll vet vad jag pratar om.

Över 90 minuter så bör Wolfsburg lösa det här med minst två bollars marginal.

This is the stats tab
This is the post tip