Speltips

Speltips Karlovic - Gulbis

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-23 13:00 Spela här

Speltips Karlovic - Gulbis
Land: Österrike Liga: ATP Wien
Odds: 1,50 Speltips: Karlovic
2015-10-23 13:00 Karlovic - Gulbis Karlovic 1,50 Poldan

Lite för ojämna matchuppsättningar i Stockholm, så vi kollar in ATP Wien.

Och jag kan säga direkt att det är vansinne att tro att Gulbis på något sätt skulle vara tillbaka i form. Han gjorde precis lika många unforced som vanligt mot Isner och jag kan säga att det utan tvekan var Isner som förlorade den här matchen, snarare än att Gulbis vann den.

Om man kollat på Isners form senaste veckan och jämför med Karlovic så är det som två olika världar. Ivo är i hysterisk form och är ultrastabil i sina egna servegem…alltså stabilare än vanligt.

Nu har han avfärdat Seppi och Stakhovsky utan vidare och med tanke på hur instabil Gulbis är i sina servegem… det är uppenbart att Karlovic kommer att få sina chanser.
Gulbis forehand är bland de sämre på touren, åtminstone bland dem som har samma spelstil. Men senaste månaden har han vevat iväg sina backhands också och då blir slutprodukten något som inte ens håller för topp 100.

Man får ge honom att han servade bra mot Isner, han får något psykbryt när han möter storservare och vill visa att han också klarar av att dunka in ess. Men att Gulbis skulle upprätthålla detta över två matcher håller jag som osannolikt. Men alltså, trots att han servade ruskigt bra så fick ändå Isner sju breakbollar.

Karlovic har för övrigt bara behövt rädda en breakboll på 24 servegem.

1,50 är och det hittar vi hos Nordicbet

Poldan - 23 Oktober, 2015, 11:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!