bet365 livestreamar matchen.

Bayern -2,5 mål hemma mot Köln.

Den tyska Pep-maskinen är tillbaka på hemmaplan efter veckans CL-förlust mot Arsenal. Tabelläget hemma i Tyskland ser ut som följer:

1. Bayern 9 9 0 0 29:4 27

6. Köln 9 4 2 3 13:13 14

På hemmaplan är Bayern brutalbra i vanlig ordning:

1. Bayern 5 5 0 0 20:3 15

Fortfarande ett par spelare borta för hemmalaget, som väntas ställa upp med följande lag:

Neuer - Lahm, Javi Martinez, J. Boateng, Alaba - Xabi Alonso - Vidal, Thiago - T. Müller, Lewandowski, Douglas Costa

Benatia, Götze och Ribery saknas. Robben eventuellt tillbaka, men troligen bänk för holländaren.


Trolig elva Köln:

Horn - Olkowski, Sörensen, Maroh, Heintz, Hector - Vogt, M. Lehmann, Gerhardt - Risse - Modeste

Köln är ett okej lag som säkert kommer sluta på övre halvan, men som alla vet finns det ett lag i Tyskland som är helt överlägsna alla andra och det är Bayern München. På hemmaplan har man grejat en -2,5-lina i 4/5 matcher i ligan. Då har de ändå mött lag som Dortmund, Wolfsburg och Leverkusen.

Känslan är att Bayerns överlägsenhet gör att laget slumrar till lite då och då. Detta kan göra att de ligger under med 1-0 i halvtid hemma mot Wolfsburg. Men såna saker gör också att laget vaknar till och levererar igen, så står det 5-1 på resultattavlan när domaren blåser. I veckan spelade de helt okej (briljant med alla andra lags mått mätt, men okej med Bayern-mått) mot Arsenal borta. En svår match de inte ens behövde vinna med tanke på att de i stort sett säkrat förstaplatsen i gruppen. Ändå imponerade de med sin bollskicklighet. Samtidigt skapade laget inte så många hundraprocentiga lägen.

På det hela taget - en okej match. Så ingen fara med formen, men ett resultat som gör att vi lär få ett ruggigt revanschsuget Bayern som är rejält på tå här. Att laget skulle gå på en mina igen finns inte på min karta. En sån som Lewandowski har gått mållös i 180 minuter - hur länge håller måltorkan i sig?

Jag har sett Bayern en del i år och är väldigt imponerad av laget. Känslan är att det kommer en rejäl urladdning som revansch för tisdagens förlust här. Tror laget går på knock direkt och avgör det här tidigt. Sedan får vi hoppas att det rullar på, vilket det ju brukar göra.

5-1?

@nokkan21




This is the stats tab
This is the post tip