Speltips

Speltips Novikov - Zemilja

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-24 23:30 Spela här

Speltips Novikov - Zemilja
Land: USA Liga: Challenger Las Vegas
Odds: 2,1 Speltips: Novikov
2015-10-24 23:30 Novikov - Zemilja Novikov 2,1 Tennistipset

Semifinalen av CH-turneringen i Las Vegas väntar bakom hörnet. Amerikanen Denis Novikov har siktet inställt på sin tredje CH-vinst inom loppet av 2 månader. Innan dess måste Grega Zemlija besegras, och det blir ingen lätt nöt att knäcka.

Novikov har på de senaste fyra Challenger-turneringarna, vunnit två titlar. På de senaste 14 matcherna, har han 12 vinster samt 2 förluster. Att han besegrade Ryan Harrison i back to back finaler, säger det mesta om Novikovs form. Den senaste månaden har han besegrat Klein, Harison, Kuznetsov & Polansky för att nämna några. De flesta spelare på den amerikanska CH-touren har bra forehand, men en usel backhand. Faktum är att Novikov inte har några direkta svagheter från baslinjen.

Zemilja har åtta vinster samt sex förluster på de senaste matcherna & det finns mer att utkräva av slovenen. Slovenen har avancerat från 600 platser på rankningen, bara i år. Dock är slovenen fortfarande väldigt ojämn i spelet. Från att ha besegrat Fritz & Brown, så förlorar han mot spelare som Belotti, Ferreira Silva & Vasilenko för att nämna några.

Novikovs form säger det mesta. Kan mycket väl bli en match som går till tre set, men med den vinnarmentaliteten som Noivkov har för närvarande, så är han svårstoppad. Synar Novikov som matchvinnare @2.1 på bet365 .

Tennistipset - 24 Oktober, 2015, 17:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!