Speltips Oklahoma City-San Antonio

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-10-29 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Speltips: OKC -4
Spela på Speltips Oklahoma City-San Antonio
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på OKC -4
Dag två på NBA-säsongen och dags för mitt första matchspel. I dag spelar jag Oklahoma City Thunder -4.0 i hemmamatchen mot San Antonio Spurs. Oddset är 1.91 på Betsafe.

Det här är en stormatch mellan två av NBA:s bästa lag. Det är två lag som absolut kan utmana fjolårsmästarna Golden State Warriors i kampen om en plats i NBA-finalen till våren. Här tror jag att Oklahoma City Thunder går ut och vinner inför sin hemmapublik i grundseriepremiären.

San Antonio Spurs ser urstarka ut på pappret i år. De har fyllt på en redan bra trupp med ännu mer kvalitet. Men: de har en del nya bitar som måste få växa in i sina nya roller. Först och främst handlar det om stjärnan LaMarcus Aldridge som de har hämtat från Portland Trail Blazers. Vi kan inte räkna med att de kommer få ut allt av honom under den första delen av säsongen. Hur ska San Antonio göra med sin rotation på position fyra och fem? Hur ska LaMarcus Aldridge och Tim Duncan spela tillsammans? Det finns frågetecken och jag tror att San Antonio behöver lite tid. I ett slutspel kan de bli livsfarliga, men här ser jag Oklahoma City som ett lag som på ett bättre sätt kan ”hit the ground running”.

Oklahoma City har haft skadeproblem de senaste säsongerna. Värst var det i fjol då de under långa perioder fick klara sig utan Kevin Durant. Russell Westbrook hade också viss skadefrånvaro, precis som Serge Ibaka som också gick sönder. Nu kommer de till säsongen friska - och extremt motiverade. Oklahoma City missade slutspelet i fjol. Nu kommer de redan från start vilja visa att de är ett lag som kan vinna titeln. Och de får en fin möjlighet direkt i premiären. Här kan de visa sina fans och alla förståsigpåare att de blir att räkna med i år. En seger mot San Antonio hade varit en drömstart för Oklahoma City.

Det här friska, utvilade och motiverade Oklahoma City är ett lag som inte passar San Antonio särskilt bra. Om Oklahoma City får sätta tempot, springa i omställningarna och utnyttja sitt atletiska övertag så kommer de vinna den här matchen med åtminstone fem poäng. Räkna också med att ett enormt stöd från hemmapubliken.

Spelar alltså: Oklahoma City Thunder -4.0 i hemmamatchen mot San Anotnio Spurs på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Oklahoma City-San Antonio hos Betsafe
NBA - 28 Oktober 2015 - 16:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
alive365 - 2015-10-28 22:15

Följer!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: