Speltips

Speltips Genoa - Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-01 15:00 Spela här

Speltips Genoa - Napoli
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.83 Speltips: 2
2015-11-01 15:00 Genoa - Napoli 2 1.83 G_Higuain

bet365 livestreamar matchen.

1.83 på ett Napoli i galen form mot ett något skadedrabbat Genoa?

Napoli kommer till Stadio Luigi Ferraris med 6 vunna och 1 oavgjord i serie A samt vunnit alla matcher i EL och detta mot bra lag då man haft ett tufft spelschema i inledningen. Varför denna succé?

Sarri, napolis tränare har gjort det riktigt bra, gick knackigt i början då han först ville använda sitt framgångsrika 4321 (inga yttrar) men han förstod sedan att det var ett misstag då man hade riktigt fin kvalité på kanterna samt inte tillräckligt bra mittfältare till formationen. Nu har man istället valt att spela ett 4-3-3 och spelare som Hamsik, Insigne, Higuain har börjat leverera riktigt bra.. Det är inte bara dem offensiva spelarna som har vart bra, utan även försvaret som känns mycket tryggare och en albiol som förvånande nog har vart riktigt bra i försvaret. 2 insläppta på 7 matcher mot storlag som Juventus, Lazio, Fiorentina och Milan talar för sig.

Genoa ska man inte bara ignorera, det är ett bra hemmalag som är tuffa att möta men det blir lite svårt när man har skador på spelare som: Cissokho, Marchese, Capel, Pandev samt Dzemaili och Burdisso tveksama till spel.

Man skall även inte glömma att Napoli oftast har lätt för Genoa då dem senaste 6 matcherna har 5 vinster samt 1 oavgjord. Visst skall man inte stirra sig blind på statistiker, men alltid ett + i kanten när laget vet att man är svårslagna mot motståndarna.

Ett skadefritt Napoli med Gonzalo Higuain, Insigne, Hamsik i STORFORM då är man svårstoppade, dem är även klara i gruppspelet i EL och kan därför lägga extra fokus på ligan.

Reken är tyvärr skriven av ett Napoli-fan så kan ha glömt att tillägga något, då får ni gärna hojta till i kommentarsflödet!

Troliga uppställningen 4-3-3: Reina, Ghoulam, Albiol, Koulibally, Hysaj, Hamsik, Allan, Jorginho, Insigne, Higuain, Callejon

FORZA NAPOLI

G_Higuain - 31 Oktober, 2015, 02:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!