Speltips

Speltips Öre - AIK, Dju - Sun

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-31 13:00 Spela här

Speltips Öre - AIK, Dju - Sun
Land: Sverige Liga: Liga
Odds: 108.00 Speltips: Dubbel
2015-10-31 13:00 Öre - AIK, Dju - Sun Dubbel 108.00 Polsater

Jag har tre speltips på den allsvenska omgången sedan tidigare. Oddsen på de spelen har dock droppat en del och i veckan fick jag en fråga om jag inte kunde sätta ihop ett kul kombinationsspel på den sista omgången.

Det har jag nu gjort. Om ni ryggar bör ni se det som en s.k TV-peng och hålla nere insatserna. Normalt brukar jag inte spela såna här saker, men när det är sista omgången i allsvenskan är det ju lite av en högtidsstund, då kan ett undantag vara på plats.

Min dubbel:
Båda lagen gör mål i båda halvlekarna i Örebro-AIK (9.0) och i Djurgården-GIF Sundsvall (12.0).

Spelen finns påbet365 under fliken mål- gör båda lagen mål 1:a halvlek - 2:a halvlek.

Ingen idé att skriva någon längre motivering än att jag ser två målrika matcher framför mig. Örebro jagar något form av målrekord med 10 raka matcher ö1,5 mål medan AIK måste gå för segern för att ge sig själva en minimal chans till guld. Två ordinarie backar avstängda för Gnaget medan Örebro har defensive ankaret RÅP avstängd. Full fart framåt direkt från båda?

Två helt avslappnade lag drabbar samman på tele2. Djurgården har hemmaplansfördel och vill väl avsluta snyggt inför hemmafansen. Sundsvall är inte ofarliga och är stundtals rätt vassa i omställningsspelet. På Stockholmarenans snabba konstgräs ser jag framför mig väldigt lite mittfältsspel. DIF kommer ha boll och vill föra medan Sundsvall ställer om rappt.

Sista omgången i alla serier brukar ofta innehålla en del speciella resultat. Det är inte sällan det blir målrikt de luxe för att det råder så speciella förutsättningar. Båda de här matcherna har vissa incitament som gör att jag tror det kommer gå åt det hållet snarare än att det blir en låst historia där båda lagen bara väntar in Dubai-semestern i november.

Summa sumarum, en skojig dubbel till ett spännande odds som skulle kunna landa.

@nokkan21

Polsater - 31 Oktober, 2015, 11:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!