Till slut satt ju 2.10-reken igår och formen är därför fortsatt oförskämt god. Som Emir Kujovic är mitt självförtroende och flyt ungefär.

Mjällby tar emot BP i en ångestmatch men där inget av lagen vare sig kan vara nöjda eller vet om det räcker med en poäng och tillbakadraget 0-0-ansats. BP vet garanterat att de måste framåt och ta tre poäng men de vet inte vad det kommer leda till om så skulle bli fallet.

Mjällby kan klara sig med kval om de förlorar och också om de spelar oavgjort men det är inte säkert. Det enda de kan vara säkra på är att en seger gör att de undviker nedflyttning direkt oavsett vad som händer på övriga arenor.

Alltså har vi ett bortalag som måste gå för seger och ett hemmalag som gör bäst i att gå för seger. Hur eller hur så är jag övertygad om att vi kommer få se en väldigt öppen och skiftande matchbild genomgående samtliga de 90 minuterna.

Inget av lagen har någon våldsamt imponerande defensiv att luta sig tillbaka mot utan även när lagen försöker spela tajt så brukar de släppa in mål, jag ser med tillförsikt fram mot hur det kommer se ut nu när båda lagen förväntas gå på offensiven mot varandra. I en match som båda dessutom känner att de både har mod och kvalitet att gå segrande ur.

Jag lutar mig mot senaste mötet mellan lagen. Jag lutar mig mot senaste tidens resultat. Jag lutar mig mot yttre omständigheter och förutsättningar i tabellen. Matchbilden kommer vara öppen, målchanser kommer skapas. Visst faan kommer mål också att göras?

Över 2.5 spelas till 1.85 hos Unibet .

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip