Speltips

Speltips Jets vs Raiders

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-01 22:00 Spela här

Speltips Jets vs Raiders
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,86 Speltips: Jets -3
2015-11-01 22:00 Jets vs Raiders Jets -3 1,86 RoloMartins

...som sagt underbara matcher hela kvällen idag. Kl 22.05 påbörjar New York Jets en ny resa för att snabbt ta sig tillbaka på den vinnande stigen efter förlusten mot Patriots i söndags. Jets spelade riktigt bra och ledde en bit in i den fjärde quartern före Tom Brady tog tag i taktpinnen. "3rd and 17" var spelet som vände matchen. Hade Patriots missat hade man varit tvungen att punta och Jets kunde ha spelat lite mer på klockan, men istället visade Brady vägen med att lyckas finna en spelare och därifrån och in var det Patriots som styrde även om Jets var nära i slutet.

I afton får vi sen en mycket intressant match-up som hela NFL pratat om i över en vecka. Raiders Amari Cooper vs Jets Darelle Revis. Rookien mot ligans bästa cornerback. En sevärd duell for ages är att vänta.

Jag har valt att spela Jets -3 mot Raiders till oddset 1,86 hos bet365 .com.

Storylines och bakgrund till varför Jets borde vinna:

1. Oakland Raiders har tillåtit mer än 303 passing yards per match, vilket är otroligt mycket. Jets QB kommer få flera chanser att finna sina receivers Decker och Marshall. Fitzpatrick måste vårda bollen och sedan prickskjuta Jets wide receivers. Känns som ett måste att det fungerar.

2. Jets defense är som sagt ett av ligans bästa och när det gäller just mot motståndarnas springspel är de hemskt vassa. Raiders Murray kommer få det fullt upp och om då Raiders väljer att kasta mot bl a Amari Cooper eller Michael Crabtree; ja, då möter de kanske ligans bästa secondary i form av Revis, Cromartie och Skrine. Hhhmm. Det kommer bli tufft. Jets är ingen bluff.

3. Jets fundament till sin framgång är dock springspelet och i afton är Chris Ivory tillbaka fullt fräsch och då kommer han springa minst 100-150 yards. Mot Patriots skadade han sig lätt redan i första bytet, vilket gjorde att Jets springspel typ försvann. Ändå var man enkom en touchdown ifrån seger mot Pats. Ivory har varit fenomenal i år. Dessutom kommer Ridley tillbaka på de korta springspelen och det är ett klart plustecken.

4. Jets mognad som lag i år kontra fjolåret. Jag tycker coach Bowles byggt sitt lag exakt som han vill ha det. Pondus, ödmjukhet, attityd i en gemensam kompott och jag är övertygad om att Patriots-förlusten har synkat laget ytterligare. Det har blivit än mer tajta. De kände att de hade Patriots i sina klor, men att Brady till slut var för vass. Vi skall ha klart för oss att Oakland Raiders inte är i närheten av Patriots kaliber, men de är inte heller kattskit. Jets måste in direkt och ta hand om bollen och spelet. Spela sitt spel. Springspel, springspel, korta pass, springspel och en och annan långboll.

Det här kommer bli ett sant nöje att beskåda. Jets kommer tillbaka på den vinnande stigen igen och vara 5-2 efter kvällens fajt.

Jag spelar som sagt; Jets -3 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 01 November, 2015, 18:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!