Speltips Bucks-Nets

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-08 02:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.89
Tips: Nets TT U95
Gårdagens Miami Heat-spel gick inte hem. Indiana Pacers vann med ett par poäng. Hassan Whiteside som jag såg som en nyckel lyckades inte ta över matchen. I stället var det Indianas Paul George som stod för de mest imponerande siffrorna. Tar nya tag i dag med spel på Brooklyn Nets TT under 95 poäng i bortamatchen mot Milwaukee Bucks. Det innebär alltså att jag spelar på att Brooklyn ska göra färre än 95 poäng i matchen. Oddset är 1.89 på Betsafe.

Brooklyn har varit NBA:s allra sämsta lag hittills den här säsongen. De har spelat sex matcher - och förlorat alla. I går förlorade de hemma mot bottenlaget Los Angeles Lakers, som inte hade vunnit en enda match inför mötet. Brooklyn ser hopplöst uddlösa ut. De har centern Brook Lopez som har varit deras bäste poänggörare i de flesta matcherna hittills, men mycket mer offensiva vapen finns egentligen inte. Visst, Joe Johnson kan göra en del poäng, men det är ingen spelare att bygga en offensiv kring.

Brooklyn spelade alltså match så sent som i går. Nyss nämnda Brook Lopez och Joe Johnson spelade då 39 respektive 38 minuter. Jarret Jack spelade också 38 och Thaddeus Young 34. Inga pigga ben där alltså. Milwaukee spelade också i går (vinst mot New York) men de spred ut speltiden lite mer. Khris Middleton och Giannis Antetokounmpo spelade 38 respektive 36 minuter, men övriga spelare kunde hållas på lite lägre minuter. Energimässigt lär Milwaukee alltså ha en fördel. Särskilt med tanke på att Milwaukees nyckelspelare är betydligt yngre än Brooklyns.

Milwaukee började säsongen ganska risigt när de förlorade stort hemma mot New York i första matchen och även hemma mot Washington i andra omgången. Men sedan dess har Milwaukee fått ordning på försvarsspelet som ju ska vara deras styrka. De tre senaste matcherna har de släppt in 96, 87 och 92 poäng. Det har då blivit tre raka segrar. De har även fått tillbaka supertalangen Jabari Parker som såg så bra ut i fjol innan han skadade sig och fick säsongen förstörd.

Jag räknar med att det blir en ganska poängfattig (och tråkig) match. Inget av lagen har en särskilt sprakande offensiv om vi ska vara ärliga. Jag tittade först på det totala underspelet i matchen (under 194,5 poäng totalt). Men eftersom Brooklyn har sett så svaga ut så finns det en risk att de rasar ihop och släpper in för mycket poäng. Att köra underspelet på Brooklyn känns säkrare. Jag tror att ett slitet Brooklyn får problem mot ett mer atletiskt Milwaukee vars försvarsspel ju börjar se bra ut igen.

Ska vi säga att Milwaukee gör mellan 95 och 99 poäng medan Brooklyn gör typ 90? Så hcp-spelet på Milwaukee kan också vara något att titta närmare på.

Jag spelar Brooklyn team total under 95 poäng till oddset 1.89 på Betsafe.
Units: 2/5.
Spela på Bucks-Nets hos Betsafe
Spela nu
NBA - 7 November 2015 - 13:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Gamblern - 2015-11-08 01:47

Kan ju nämna att lagen möttes 3/11 och då var Brooklyn hemmalag...96-103 slutade den matchen. Tycker spelet känns bra utifrån dagens förutsättningar.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: