Speltips Miami-Utah

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-13 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.89
Speltips: Utah TT u89 pts
Spela på Speltips Miami-Utah
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Utah TT u89 pts
Miami Heat tar i natt emot Utah Jazz i en match som kommer att handla om lågt tempo och bra försvarsspel. Jag tror att Miami vinner tack vare sin starka defensiv. Och jag tror att det bästa spelet i den här matchen är Utah team total under 89 poäng. Alltså att Utah ska göra färre än 89 poäng. Spelet ger 1.89 på Betsafe.

Miami, som jag trodde på mycket inför säsongen, har inte riktigt fått upp farten än. De vann mot Los Angeles Lakers i tisdags. De har 5-3 på säsongens åtta första matcher. Det är just försvarsspelet som har varit lagets styrka. De har släppt in 90 poäng per match, vilket är näst bäst i hela ligan.

Utah har öppnat ungefär lika bra som Miami om man tittar på vinster och förluster. De har 4-3 på sina sju matcher den här säsongen. De spelade också senast i tisdags. Då blev det förlust i en poängrik match borta mot Cleveland (118-114). Poängrikt har det annars inte varit särskilt ofta när Utah har spelat matcher den här säsongen. De släpper in minst antal poäng per match av alla lag (89,7). Offensiven tillhör dock ligans sämsta om man ser till antal gjorda poäng per match. De har ett snitt på 96 poäng per match, vilket placerar dem på plats 26 av NBA:s 30 lag.

Miami har spelat fem hemmamatcher den här säsongen. Såhär har det sett ut om man tittar på insläppta poäng:
88 poäng mot Lakers (i tisdags)
76 poäng mot Toronto (i söndags)
92 poäng mot Atlanta (förra tisdagen)
89 poäng mot Houston (förra söndagen)
94 poäng mot Charlotte (i premiären den 28 oktober)

Miami släpper alltså inte in mycket poäng på hemmaplan. Och nu ställts de mot ett av de lagen i NBA som producerar minst antal poäng per match. Här kan vi förvänta oss en match i långsamt tempo. Utahs duktige center Rudy Gobert är tveksam till spel. Om han startar tror jag att båda lagen gör färre än 90 poäng faktiskt. Men om Utah saknar Gobert lär Miami vinna lite lättare och då kan de nog nå runt 95 poäng. Utah ska dock inte göra 90 oavsett om Gobert spelar eller inte.

Man kan även titta på underspelet totalt, men om Gobert inte spelar så är risken att Utah släpper in lite fler poäng. Därför känns det säkrare att spela på Utah team total under.

Spelar alltså Utah Jazz team total under 89 poäng till oddset 1.89 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Miami-Utah hos Betsafe
NBA - 12 November 2015 - 18:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: