Speltips

Speltips Ungern vs Norge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-15 20:45 Spela här

Speltips Ungern vs Norge
Land: Norge Liga: EM-playoff
Odds: 1.98 Speltips: ö2 mål
2015-11-15 20:45 Ungern vs Norge ö2 mål 1.98 Polsater

Över 2 mål asian mellan Ungern och Norge blir spelet ikväll.

Spelet innebär pengarna tillbaka vid exakt 2 mål i matchen, vinst på 3 eller fler. Förlust på 0 eller 1.

Mot det mesta vad logik heter så lyckades Ungern vinna med 1-0 i första matchen. Norrmännen hade det mesta av spelet och skapade en hel del chanser. Men ett tveksamt målvaktsingripande, klena avslut, någon utebliven straff och en ribbnick förstörde kvällen. Helt andra förutsättningar nu.

Nu MÅSTE Norge göra mål. Annars är det ju finito och det blir en sommar utan EM-slutspel. Det måste gamblas lite förr eller senare. Ett mål framåt och man är inne i dubbelmötet igen. Samtidigt spelar Ungern nu på hemmaplan och borde väl då rimligtvis vara lite mer offensiva än de var i torsdags. Att försvara sig och vara passiv i 90 minuter är svårt, det brukar inte så sällan straffa sig.

Norge skakade ändå fram en handfull riktigt bra chanser i första matchen, klarar man av att upprepa det borde mjukisbyxor-Kiraly få se sig besegrad förr eller senare.

Läget i lagen:

Ungern har fått rutinerade Zoltan Gera avstängd, men kan i övrigt matcha följande samma elva som i torsdags:

Dzsudzsak och Szalai är de vassaste offensiva korten, båda är tillgängliga här.

Norge har inga nya skador, Men Högmo kan möjligen vilja justera laget för att få en lite mer offensiv balans. Återstår att se.

Hursomhelst. Mål förändrar matcher, som diverse fotbollstränare brukar konstatera. I ett dubbelmöte är ställningskriget och skuggboxningen avklarad redan och mål har det normalt sett redan blivit. Så är det i det här fallet, när domaren blåser igång spelet står det redan 1-0 till Ungern och ett lag måste verkligen gå aggressivt för att hitta ett mål. Därför gillar jag ofta övern i returen i dubbelmöten.

Risken är väl att Norge gör 1-0 och att båda lagen väntar in förlängning. Men jag ser goda chanser för mål här och är lite förvånad att vi fick en 2-lina om jag ska vara ärlig.

Vamos!

@nokkan21


Polsater - 15 November, 2015, 12:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!