Kort rek då jag känner att inte mycket behöver sägas om detta möte.
Storfavoriten Cagliari har tre poäng i siktet och det skadedrabbade motståndet i form Ascoli får det jävligt kämpigt ikväll om allting går som det ska.

Cagliari
Etta i Serie B och ångar på för att komma tillbaka till Serie A där dem hör hemma i mina ögon. Laget från Sardinien är i kanon form och har endast en spelare borta till detta möte som varit borta rätt så länge dock ska jag nämna att man får offensivt viktiga kuggarna tillbaka i form av Sau & Farias som om de får chansen ifrån start kommer ställa till oreda i motståndarförsvaret, var säkra på det.
Hemmastatistiken är mycket imponerande eller vad sägs om: 7/7 möjliga vinster.

Ascoli
Nykomlingar med en mycket ung och oerfaren trupp. Huserar runt i bottenskiktet och kommer få det mycket svårt att stanna kvar när säsongen summeras nästa sommar. Man har till detta möte två tunga spelartapp skademässigt där ordinarie backen Milanovic och den mera defensivt inriktade mittfältaren Bright Addae som då också är ordinarie.
Man är som väntat dåliga på resande fot och ikväll ställs man mot det värsta tänkbara motståndet.

Har man i åtanke att Cagliari är så fruktansvärt bra hemma och att Ascoli saknar två ordinarie pjäser i det defensiva spelet så ser jag detta möte bara sluta på ett sätt, frågan är dock hur mycket skillnad blir det resultatmässigt till Cagliaris favör?

Gissningen faller på 3-0.

Cagliari -2.5 @3.00 Testas även med en mindre insats.

Skador:
Cagliari: Marco Capuano (d / 7+0) - Borta sedan Oktober.
Ascoli: Milan Milanovic (d / 12+0) & Bright Addae (m / 11+0)

http://www.betrush.com/pick,Cagliari___Ascoli,119622.html - Bra sida om man vill ha ytterligare information om matchen.

This is the stats tab
This is the post tip