Speltips Tottenham - Leicester

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-13 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.8
Speltips: 1
Spela på Speltips Tottenham - Leicester
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Det verkar som att Leicesters smekhalvår är avslutad. Formen är inget vidare när man ställs mot Tottenham borta på White Hart Lane.

Redan från början av säsongen har det sprutat mål runt om Leicester - som utan tvekan är säsongens överraskningslag i kanske hela fotbollseuropa. Länge ledde Leicester ligan och fram tills för tre omgångar sedan såg det riktigt bra ut, men där hände något. En måltorka. Noll mål framåt på de senaste tre ligamatcherna. Ligans skyttekung Jamie Vardy har haft problem med ljumsken och verkar onekligen fortfarande inte helt fit for fight, åtminstone inte till 100 %.

Dessvärre har ingen annan spelare i Leicester klivit fram på sistone och jag har svårt att se hur Leicester ska resa sig och kunna utmana på allvar mot ett hemmastarkt lag som Tottenham har varit i ligan.

Tottenham är det tredje starkaste hemmalaget i ligan med näst flest mål framåt (18 mål på 10 matcher) efter City. Tottenham är obesegrade på de fyra senaste matcher, där tre av dem har spelats på bortaplan. Hemmamatchen mot Norwich vann de komfortabelt med 3-0.

Något annat än att Tottenham kontrollerar detta möte mot Leicester, från start till slut, har jag svårt att se. Därmed finner jag ett värde på hemmalaget Tottenham i oddset 1.80 hos Nordicbet.
Spela på Tottenham - Leicester hos Nordicbet
rad - 12 Januari 2016 - 22:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: