Speltips

Speltips Tottenham - Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-13 21:00 Spela här

Speltips Tottenham - Leicester
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.8 Speltips: 1
2016-01-13 21:00 Tottenham - Leicester 1 1.8 rad

Det verkar som att Leicesters smekhalvår är avslutad. Formen är inget vidare när man ställs mot Tottenham borta på White Hart Lane.

Redan från början av säsongen har det sprutat mål runt om Leicester - som utan tvekan är säsongens överraskningslag i kanske hela fotbollseuropa. Länge ledde Leicester ligan och fram tills för tre omgångar sedan såg det riktigt bra ut, men där hände något. En måltorka. Noll mål framåt på de senaste tre ligamatcherna. Ligans skyttekung Jamie Vardy har haft problem med ljumsken och verkar onekligen fortfarande inte helt fit for fight, åtminstone inte till 100 %.

Dessvärre har ingen annan spelare i Leicester klivit fram på sistone och jag har svårt att se hur Leicester ska resa sig och kunna utmana på allvar mot ett hemmastarkt lag som Tottenham har varit i ligan.

Tottenham är det tredje starkaste hemmalaget i ligan med näst flest mål framåt (18 mål på 10 matcher) efter City. Tottenham är obesegrade på de fyra senaste matcher, där tre av dem har spelats på bortaplan. Hemmamatchen mot Norwich vann de komfortabelt med 3-0.

Något annat än att Tottenham kontrollerar detta möte mot Leicester, från start till slut, har jag svårt att se. Därmed finner jag ett värde på hemmalaget Tottenham i oddset 1.80 hos Nordicbet .

rad - 12 Januari, 2016, 22:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!