Speltips: West Ham-Man City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-23 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.23
Tips: 1X
Förra året gjorde West Ham en liknande start på säsongen, de seglade upp i toppskiktet av tabellen under hösten för att sedan rasa under våren. Skillnaderna nu från då är lika många som de är fundamentala. Framförallt seglade West Ham upp i topp utan att flyga. Sam Allyrdyce sätt att spela upp West Ham till en fin placeringen vid jul påminner ingenting om det sätt som Slaven nu tagit West Ham upp på. Framförallt visste alla, både spelare, övriga ledare i klubben och framförallt supportrarna att Big Sams dagar var räknade. Det gör något med en trupp sakta men säkert. Nu är stämningen en annan. Drivet ett annat och jag har aldrig sett en West Ham-trupp i mer harmoni.

Efter en lite knackig inledning hemma poängmässigt (absolut inte spelmässigt( har West Ham nu nio raka matcher utan förlust på Upton Park. Laget kommer ut till match med en oerhörd pondus och tro på att de kommer få med sig både en och tre poäng från varenda match de går ut till, oavsett vilka som står på andra sidan.

Manchester City synade Norwich ordentligt i sömmarna senast i FA-cupen men bortsett från det har laget bara besegrat Watford på bortaplan sedan man slog Crystal Palace i ligan i mitten av september. Manchester City har bara gjort 10 mål på lika många matcher i ligan på bortaplan och det är just där som lagets problem legat under säsongen. I vanliga fall har vi vant oss vid att se Sergio Aguero och sina lekkamrater komma till en 5-6 farliga chanser på egen hand även på en dag då spelet inte riktigt stämmer, tredubbla de siffrorna om Yaya Toure eller övriga maskineriet fungerar.

West Ham har en kreativ och mångfasseterad offensiv och har en väsentlig styrka i att laget kan skapa chanser på en rad olika sätt. Jag har väldigt svårt att se laget gå mållöst från den här matchen. Men vad värre är, för Manchester Citys del, så har jag svårt att se hur ett stukat bortalag med stora svårigheter att göra mål ska ställa till så värst mycket hot mot en väldigt stabil hemmadefensiv där framförallt sittande centralt mittfält varit extremt pålitligt under säsongen. Lägg därtill att Manchester City bör vara fullständigt underlägset ligans starkaste lag på fasta situationer.

Om vi dessutom tar oss in på Skadekollen så ser vi att City saknar en del bärande spelare som Kompany, Kolarov och Nasri. Jämför det med hemmalaget som egentligen bara saknar Carroll som potentiell startspelare jämfört med hur man presterat riktigt bra på sistone.

2.23 för 1X hos Unibet är riktigt fint.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  West Ham-Man City
Spela på Speltips West Ham-Man City
RalleArvid - 23 Januari 2016 - 11:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:30  Chuan - Shibaev
Bordtennis - World cup - Chu Hcp -1.5
1.72
15:15  Luleå - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.80
15:15  Frölunda - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  Middlesbrough - Cardiff
Fotboll - Championship - X2
1.70
16:00  Manchester City - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2,5
1.88
16:00  Barnsley – Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:45  Lopp 6: Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming