Speltips

Speltips Zenit–Bröndby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-01 20:00 Spela här

Speltips Zenit–Bröndby
Land: Europa Liga: Atlantic cup
Odds: 1.67 Speltips: Ö2.5
2016-02-01 20:00 Zenit–Bröndby Ö2.5 1.67 RalleArvid

Tufft med Nybro igår då de verkligen förtjänade mint en poäng och länge såg ut att kunna vinna den skrällsegern som jag rekade till fina 2.60. Stolpen och ribban var emellertid i vägen så nu dags att starta veckan på bättre sätt än helgen fortgick.

Atlantic cup och en match som med största sannolikhet kommer ha större underhållningsvärde än den vi fick se igår mellan Kalmar och Örebro.

Zenit är ett lag av absolut yppersta klass i de här sammanhangen. Säga vad man vill om klubbens minst sagt mörka kringområden i styrelserum och på läktaren men rent sprotsligt går det inte att klaga på annat än att Algarve kan stoltsera med europeisk toppkvalitet under någon vecka framöver.

Bröndby har varit lite på decline de senaste åren men den absolut rekordlåga uselheten verkar vara borta och laget är väl nu kvalitets och trygghetsmässigt ungefär mittemellan där man var för ett par år sedan, där man förväntas vara, dvs uppe jämsides med FCK, och när det var som sämst.

Bröndby ligger på femte plats sex poäng bakom den absoluta toppen i ligan och framförallt har man visat prov på en fruktansvärt imponerande offensiv på bortaplan under säsongen. Laget har gjort mål i samtliga matcher på bortaplan den här säsongen och med åtta segrar, en oavgjord och blott en förlust är frågan om laget inte är det mest imponerande borta från hemmaplan sedan den europeiska säsongen började.

Zenit har gått lite tuffare i ligan på sistone men det mycket som en följd av ett oerhört tufft spelschema med Europaspel som tagit mycket fokus och där man varit fantastiska och vann sin grupp i storslagen stil före Gent, Valencia och Lyon.

Zenit har givetvis en bredd och valmöjligheter som de flesta andra lag i Atlantic cup bara kan drömma om. Jag hoppas och tror att de kommer ställa upp med en så pass slagkraftig elva som möjligt då jag tror matchen mot Bröndby kan komma och bli riktigt trevlig och båda håll.

Oavsett vad så ser jag de båda lagens vitt skilda mentalitet från gårdagens helsvenska möte som något som bäddar för en mer öppen match och minst ett par mål gjorda.

Över 2.5 står i 1.67. Det är inte världens högsta odds men det finns också en poäng med det. Det är nämligen ytterst troligt att så blir fallet och jag tycker att det finns klart spelvärde här.

Lycka till lads!

twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 Februari, 2016, 10:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jep123 - 2016-02-01 10:34:57

Vad tror du om samma lir i lokomotiv-Norrköping? Peking har ju ordinarie elva iaf..