Speltips

Speltips Haparanda - Borlänge

Sport: Bandy Spelstopp: 2016-02-13 14:00 Spela här

Speltips Haparanda - Borlänge
Land: Sverige Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 1.85 Speltips: 1
2016-02-13 14:00 Haparanda - Borlänge 1 1.85 Mrz

Hej!

Hittat ett intressant odds som jag tycker är för högt, läs och se om ni håller med!

(Senaste mötet: Borlänge - Haparanda 7-5)

Varför? Jo Borlänge ligger just nu på kvalplats neråt, Haparanda ligger en poäng före Borlänge och har jätteläge att undvika kvalspel som innebär lååånga resor för laget och mycket pengar för föreningen, (kortaste resan i ett ev. kval är 8 timmar bort..) något jag är övertygad om att man vill undvika till varje pris från både lagets och föreningens sida, detta har man goda chanser att lyckas med genom att slå just Borlänge hemma på Gränsvallen.

På hemmaplan har Haparanda endast förlorat två matcher, mot tabellettan resp tvåan, Ljusdal (4-6) och Tellus (2-3). Man har två oavgjorda och fem vinster, man har slagit vassa lag som Falu BS och Katrineholm bland annat. Man kommer senast från en seger mot Helenelund med 7-4.

Borlänge reser till Haparanda (ca 100mil enkel) med en förlust mot näst sämsta laget i tabellen Helenelund (!) i ryggen. Laget är i som det verkar, total obalans och till matchen i Haparanda kommer man sakna lagets storstjärna Eric Stoor (som spelade i Elitserien ifjol), man kommer även sakna ordinarie spelarna Alexander Sundström och Ludvig Frid enligt uppgift.

Borlänge är i mina ögon visserligen bättre än de presterat men jag har väldigt svårt att se dem vinna i ett snöigt och blåsigt (yr.no) Haparanda, (En svår uppgift för vilket lag som helst) med ett taggat hemmalag som lär slåss med näbbar och klor för att slippa kvalet och resorna de innebär.

Haparanda verkar inte ha några tunga skadeavbräck då alla nyckelspelare var med senast och lär spela även imorgon, så därför tycker jag att 1:an måste synas till 1.85 hos Svenska Spel ! :-)

Rygga som vanligt på egen risk och lycka till!

Mvh

Mrz - 12 Februari, 2016, 11:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mrz - 2016-02-13 01:41:33

JerRek, har pratat med en i laget och enligt honom så är de inte med på bussen upp, kanske lite fel formulerat att skriva "enligt uppgift" men ja, en säker källa är det allt.. :-)

JerRek - 2016-02-12 16:17:14

Finns det någon "Officell" källa på att spelarna du nämner är borta för Borlänge? Det stämmer säkert men "enligt uppgift" gör att man tvekar lite. :-)