Speltips

Speltips Frölunda-Karlskrona

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-17 19:00 Spela här

Speltips Frölunda-Karlskrona
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.72 Speltips: Frölunda -2
2016-02-17 19:00 Frölunda-Karlskrona Frölunda -2 1.72 SHL-Grinder

Match mellan Frölunda och Karlskrona står på schemat denna fina onsdag. Min tanke/känsla är så otroligt stark inför denna match att jag känner för att maxspela. Frölunda har precis höjt bucklan i CHL efter att ha vunnit finalen "borta" mot Kärpät med 2-1. Ikväll möter man Karlskrona och i mina ögon så kommer Frölunda vara extremt hungriga inför denna match. Dels att man känner sig starka efter att ha vunnit CHL och kommer troligen vilja visa sin hemmapublik hur bra CHL-mästarna är! Dessutom så blir man ju självklart lite extra taggade när Skellefteå igår tog noll poäng mot Linköping. Vid Frölundaseger så ligger man endast 5 poäng bakom Skellefteå!

Jag kommer att maxspela Frölunda -2 till @1.72 och -2 innebär att vi får tillbaka pengarna om Frölunda vinner med exakt 2 mål, vilket jag givetvis tror att man väldigt ofta gör. Det är dags att få sätta ett maxspel nu! Spelet hittas hos Pinnacle Sports.

Frölunda:
Frölunda ligger tvåa i tabellen bakom serieledande Skellefteå som just nu ligger betryggande åtta poäng före göteborgarna. Vid seger ikväll ligger Frölunda dock bara fem poäng bakom ärkerivalen och då kan vad som helst hända. Frölunda kommer vara väldigt laddad ikväll av flera orsaker och en av de orsakerna är att nyförvärvet Joey Crabb gör sin första match i Frölundatröjan. Frölunda har innan CHL-vinsten varit inne i en tyngre period med många snöpliga förluster. Ikväll är det dock dags att hoppa upp på hästen igen och smälla dit Karlskrona rejält! Jag tror verkligen stenhårt på indianerna ikväll.

Karlskrona:
Karlskrona ligger fortfarande sist i serien och dessutom är man seriens sämsta bortalag med 11 inspelade poäng på deras 20 spelade matcher. Karlskrona var innan landslagsuppehållet inne i en fin form, men om man ska vara ärlig så kom de flesta av segrarna på hemmais. Kollar man på Karlskronas bortaform så är den helt bedrövlig med 7 förluster på deras 8 senaste spelade matcher på bortais. Karlskrona är ju självklart dessutom helt inställda på deras kvalmatcher som kommer här framöver där man ska försöka hålla sig kvar i SHL. Finns chans att laget redan nu tränar inför detta/testar olika spelstilar för att försöka hitta ett vinnande koncept inför detta. Karlskrona ska inte räcka till ikväll.

Inbördes möten:
Frölunda har manglat Karlskrona i alla möten denna säsong. Totalt 14-7 i målskillnad och alla nio poäng har gått till Frölunda. Efter denna match är jag väldigt övertygad om att Frölunda lyckats ta alla 12 poäng av Karlskrona denna säsong. I de två mötena där Frölunda mött Karlskrona borta har det slutat 6-3 och 3-1 till Frölunda och när man mötte KHK hemma så krossade man dem med hela 7-1. Vi kanske inte får se så hemska siffror ikväll, men vad ska vi säga? Frölunda gör 4-5 mål och Karlskrona 1-2, det är mitt tips.

Match: Frölunda-Karlskrona
Spel: Frölunda -2 (Insatsen tillbaka vid tvåmålsseger)
Odds: @1.72
Insats: 5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg kära läsare!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 17 Februari, 2016, 01:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Medo - 2016-02-17 12:30:31

Bra rek.

Men hur får 6-3 , 3-1 och 7-1 till 14-7
Jag får det till 16-5

:)