Speltips

Speltips Montreal Canadiens - Nashville Predators

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-23 01:30 Spela här

Speltips Montreal Canadiens - Nashville Predators
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.775 Speltips: Preds ML
2016-02-23 01:30 Montreal Canadiens - Nashville Predators Preds ML 1.775 hockeystick

Montreal Canadiens - Nashville Predators

Goalies: Condon (confirmed) vs Rinne (probable)

Montreal Canadiens gästas i natt av Nashville Predators i jakt på att nå sin länge hemmasegersvit den här säsongen. Frågan är, lycka man?

Montreal Canadiens forsätter att hacka sig fram efter Carey Price skada. Laget är en bra bit från slutspel och man behöver verkligen sin stjärnmålvakt. Laget lyckades dock vinna senast mot Philadelphia Flyers med 3-2 efter straffar. Flyers var det spelförande laget, men Montreal lyckades vinna 50/50 lotterier i straffläggningen. Habs är som sagt inte samma lag utan Price och frågan är om man lyckas ta sig till slutspel i år.

Nashville Predators var illa ute under en period där Pekka Rinne var inne i en formsvacka. Han har dock hittat ur den och har på sina sex senaste matcher gått 5-0-1 och haft ett GAA på imponerande 0.99. Trots detta föll Preds senast mot Kings i OT efter att T.Pearson avgjort till 2-1 i förlängningen.

Preds besitter i dagslaget den sista slutspelsplatsen i Western Conference, men man har många lag tätt bakom sig och behöver med det komma tillbaka till vinnarspåret så fort som möjligt. Man trivs relativt bra mot Habs även fast man inte möts speciellt ofta. Preds är 6-1-3 senaste 10 vs Habs.

Med Pekka Rinne form igen har Preds en stor fördel vs Condon. Detta tillsammans med att Habs inte varit speciellt heta gör att jag anser att Preds mycket riktigt ska vara favoriter. Jag tror de klarar pressen och spelar därför

Nashville Predators ML @ 1.775 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 22 Februari, 2016, 20:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!