Speltips

Speltips Juventus vs FC Bayern

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-23 20:45 Spela här

Speltips Juventus vs FC Bayern
Land: Italien Liga: Champions League
Odds: 1.73 Speltips: Ö2 mål asian
2016-02-23 20:45 Juventus vs FC Bayern Ö2 mål asian 1.73 Polsater

Över 2 mål asian mellan Juventus och Bayern München testar jag på tisdagskvällen.

Spelet innebär insatsen tillbaka om matchen slutar på exakt 2 mål, förlust om det blir 0 eller 1. Vinst på 3 eller fler.

Första åttondelsfinalen i detta dubbelmöte. Visst, första matchen är ofta tajt och målsnål då båda lagen är måna om att hålla nollan. Men här tycker jag oddsen är lite för lockande på att det blir ett par mål. Finns trots allt ett par spelare med offensiv kvalitet.

Bayern har det dessutom lite småstökigt i de bakre leden. Martinez, Badstuber och Boateng saknas. Pep:

We have [injury] problems, but what can we do? We hardly have any players – we have Tasci and Benatia, but they have either just arrived or trained for only two or three days. I expect Juve to press high up the field, but if we can cope with that pressure, then we will see.

Tänkbart lag:

Neuer;
Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat; Alonso, Thiago; Robben, Costa; Müller, Lewandowski.

Juventus saknar framför allt Chiellini. Även Asamoah, Sandro och Caceres missar.

Tänkbart lag:

Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba; Mandžukić, Dybala.

Allegri har pratat en del om att 0-0 är ett bra resultat och det är som sagt första matchen, vilket brukar innebära försiktigt och riskminimerande spel. Frågan är dock om ett formstarkt Juventus inför sin hemmapublik kommer agera passivt och defensivt. Bayern saknar som sagt ett par mittbackar och har en rätt offensiv uppställning på grund av det. Minns hur Pep körde på med en riktig kamikaze-offensiv borta mot Barca i fjol (torsk 3-0). Frågan är om man lärt sig något av det.

Tyskarna å sin sida går som bekant sällan mållösa från matcher, oavsett turnering. Har en offensiv grundinställning och ett gäng fina spelare i offensiven. Lite oklart vilken form laget egentligen är i, då man är helt överlägsna hemma och redan har avgjort ligan.

En Dybala som har haft fin form länge, Bayern med alla sina offensiva hot...

Om lagen bara vill så borde de kunna såra varandra. Känslan är att ett mål kan öppna upp den här matchen en del. Mot bakgrund av allt detta känns det som att vi borde kunna få se ett par mål ikväll, trots att det som sagt är match 1.

Polsater - 22 Februari, 2016, 23:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!