Speltips

Speltips Hylte - Vingåker

Sport: Volleyboll Spelstopp: 2016-02-28 17:00 Spela här

Speltips Hylte - Vingåker
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1.83 Speltips: Över
2016-02-28 17:00 Hylte - Vingåker Över 1.83 Kesomeso

Efter att Hylte spelade i Habo och vann knappt med 3-2 borta så krockar man med ena minibussen på vägen hem. 6 spelare befinner sig i bussen och skadar sig. 3 av de ganska allvarligt och kommer inte till spel idag (två starters).
Storstjärnan och Brassen Luna skadar sig men har tydligen fått grönt ljus idag för att spela, han har dock inte tränat på hela veckan.

Jag har gått och väntat hela veckan på att lasta hårt på överspel, plus-hcp och rak Vingåker MEN får veta att Vingåker haft sjukstuga och endast kommer till spel med 7-8 spelare, så jäkla typiskt!

Vad jag lyckats få fram så är det inte några av de viktigaste spelarna i bortalaget som saknas.

Vingåker är bortasvaga och spelar alltid dåligt i stora hallar, MEN nu spelas matchen inte i Halmstad Arena som brukligt utan i lilla Örnahallen i Hylte och det passar vingåker betydligt bättre.

Sen ska det sägas att hylte har en helt ok bänk och det är inga dåliga spelare som ersätter men jag tänker hur som helst att man är rejält påverkade efter en väldigt turbulent vecka.

Jag väljer att spela ganska hårt på ö138.5 poäng vilket innebär 3 set med 25-21 i snitt. Även om vingåker har många borta så har de haft en jäkligt bra form på slutet och nyckelspelarna är spelklara.

Jag tror INTE att de blir utskåpade så överspelet känns väldigt bra ändå.

Lycka til vid rygg

Kesomeso - 28 Februari, 2016, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!