Speltips

Speltips Celta Vigo - Villarreal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-02 20:00 Spela här

Speltips Celta Vigo - Villarreal
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.2 Speltips: 1
2016-03-02 20:00 Celta Vigo - Villarreal 1 2.2 rad

Celta Vigo tar emot Villarreal under onsdagkvällen. Två lag som har spelat mycket bra på sistone. Oddset på Celta Vigo har sjunkit de senaste dagarna och jag finner fortfarande ett värde i nuvarande oddset. Chansen för en seger är 50-50 och då är oddset 2.20 hos bet365 spelbart.

Det senaste mötet lagen emellan slutade med en 2-1 seger borta för Celta Vigo. Strax därefter började Celta Vigo att blanda och ge, där de även drabbades av en del skador på viktiga spelare. I nuläget är samtliga spelare tillbaka från skador. Inför mötet saknas endast mittfältaren Pablo Hernandez, som har dragit på sig för många gula kort.

Villarreal själva har mittfältaren Jonathan Dos Santos lårskadad. Saknas gör även mittbacken Mateo Musacchio (som utgick senast mot Levante) samt även vänsterbacken Jaume Costa. Efter att ha spelat ett tufft schema både i ligan och Europa League har nu Villarreal en svit på nio matcher utan förlust - på kort tid. Den sviten kommer att brytas. Jag är övertygad om att det sker i det tuffa bortamötet mot ett formstarkt Celta Vigo som nu återigen har hittat sin kanonform med alla utom en spelare tillgängliga för tränaren Eduardo Berizzo.

Det är en fröjd att se Celta Vigo på hemmaplan när spelet stämmer. Då kan de slå vilket lag som helst eftersom de alltid går för tre poäng. Vinst eller förlust. 50-50 chans. Mot ett tröttkört Villarreal tar jag den risken och spelar på Celta Vigo.

rad - 01 Mars, 2016, 22:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!