HCP-spelet på United igår var allt annat än bra, sorry för den!

Ikväll spelar jag under 2.5 mål till 1.83 hos Pinnacle sports mellan Juventus-Sassuolo. Investerar (3/5) units.

Senaste möten:
2015/2016 Sassuolo-Juventus 1-0
2014/2015 Juventus-Sassuolo 1-0
2014/2015 Sassuolo-Juventus 1-1

Serie A:
1 Juventus 28 20 4 4 50:15 +35 64p
7 Sassuolo 28 11 11 6 36:31 +5 44p

Det är två formstarka lag som drabbar samman ikväll i Turin. Juventus har vunnit 17 av sina 18 senaste ligamatcher men trots det leder man "bara" med tre poäng före Napoli och man har därför inte råd att slappna av för mycket - på onsdag väntar dock returmötet med Bayern Munchen och Juventus har fortfarande en relativt god chans att ta sig vidare där.

Sassuolo har tre raka vinster och man är obesegrade i de fem senaste matcherna. Fortsätter man på de spåret har man fortfarande en rimlig chans att nå Europa-platserna även fast den chansen bör ses som ganska liten. Trots att man besegrade Juve i början på säsongen så kommer det med all säkerhet bli tuffare ikväll. Inte nog med att Juve har en helt fenomenal form, Sassarna har även extremt tunga avbräck, Berardi, Defrel, Missiroli och Cannavaro saknas ikväll och det är fyra nyckelspelare..

Förväntade laguppställningar:

Juventus (4-3-1-2)

Dybala Mandzukic
Pogba
Sturaro Marchisio Cuadrado
A Sandro Bonucci Barzagli Lichtsteiner
Buffon

Sassuolo (4-3-3)

Politano Falcinelli Sansone
Duncan Magnanelli Biondini
Peluso Acerbi Antei Vrsaljko
Consigli

Skador/avstängningar: http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Det jag tycker talar för underspelet här är först och främst att Juventus besitter ligans i särklass bästa defensiv, faktum är att man har NIO matcher i följd i Serie A utan att ha släppt in ett enda mål. Jag tror dessutom att Juventus vid en eventuell ledning kommer att försöka spara så mycket krut det bara går inför onsdagsmatchen mot Bayern. Sassuolo har normalt sett ingen dålig offensiv, men ikväll saknas som sagt både Berardi och Defrel, lagets två bästa målskyttar. Missiroli saknas också som kan vara ett offensivt hot. Det här bör bli allt annat än målrikt i mina ögon. Kikade först på (Juve att vinna och hålla nollan) till 1.83 hos Unibet , men jag tycker att underspelet känns "säkrare"..

Noterbar statistik i Serie A:
Juventus har ett betydligt lägre målsnitt på Juventus Stadium än på bortaplan - 2.00 mål per match på hemmaplan och endast 6 baklängesmål på hela säsongen.
Samtidigt har Sassarna ett lägre målsnitt borta än hemma - 2.14 mål per match på bortaplan.

0-0, 1-0, 2-0 känns nära tillhands, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip