Speltips

Speltips Frölunda-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-24 19:00 Spela här

Speltips Frölunda-Djurgården
Land: Sverige Liga: SM-Slutspel
Odds: 2.15 Speltips: FHC -1.5
2016-03-24 19:00 Frölunda-Djurgården FHC -1.5 2.15 SHL-Grinder

Onsdagens rek på Karlskrona FT till @1.85 med 4/5U satt efter många om och men. Idag torsdag är det dags för nya matcher, den matchen som jag fastnar för är mötet mellan Frölunda och Djurgården som kan bli Djurgårdens sista match för denna säsong, det hoppas jag och tror. Jag kommer därför spela Frölunda -1.5 till @2.15 med 3/5U hos Pinnacle Sports.

Frölunda:
Frölunda kom tvåa i grundserien av SHL, ettan Skellefteå har redan gått till semifinal via 4-0 i matcher mot Skellefeå och ikväll tror jag att Frölunda tar steget till semi. Frölunda har haft det relativt tufft mot Djurgården och absolut inte haft några lätta matcher men nu senast tror jag luften gick ur Djurgården. Jag tror man känt att man måste vinna sina hemmamatcher för att ha en chans och nu senast förlorade man på hemmais och nu ser det makalöst tungt ut för Djurgården att vända detta underläge. Frölunda är självklart stärkta av den förra vinsten och vill självklart spela hem semifinalbiljetten på hemmais och få en välbehövlig vila. Vi får @2.15 på att Frölunda vinner med två kassar eller mer, det tycker jag absolut är ett godkänt odds. Frölunda var makalöst starka på hemmais under grundserien, faktiskt så bra att man var det laget i serien som tog allra flest poäng hemma, hela sextio poäng. Frölunda fick till förra matchen tillbaka Joel Lundqvist som självklart är otroligt viktigt både för hans spelarkvaliteer men framförallt för hans ledarskap och den tryggheten han sprider i laget.

Djurgården:
Som sagt så tror jag luften gick ur Djurgården i den förra matchen när man förlorade hemma. Man vet att OM man skulle förlora hemma så måste man slå Frölunda två gånger på bortais och det är ju ofantligt svårt. Djurgården är dessutom inte speciellt vassa på bortais, man kom på sjundeplats i "bortatabellen" och då är det tufft att möta Sveriges bästa hemmalag. Djurgården har dessutom haft rätt svårt mot Frölunda i dem senaste matcherna och man får nog riktigt svårt att vinna ikväll. Dessutom så tror jag att om exempelvis Frölunda skulle ha en uddamålsledning med cirka fem minuter kvar kommer Djurgården börja stressa riktigt mycket och göra enkla misstag som Frölunda kan utnyttja.

Inbördes möten:
Det är dags för det nionde (och sista?) mötet för denna säsong. De fyra matcherna i grundserien slutade med att hemmalaget vann samtliga. Så har det fortsatt i sju raka matcher tills den senaste då Frölunda lyckades besegra Djurgården på bortais. Jag önskar dock verkligen att hemmalaget fortsätter att vinna ikväll och gärna med två kassar. Frölunda har fyra raka hemmasegrar mot Djurgården och gå ikväll för sin femte som hade gett dem en semifinalplats.

Match: Frölunda-Djurgården
Spel: Frölunda -1.5
Odds: @2.15
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 23 Mars, 2016, 23:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
svanlarn - 2016-03-24 14:03:15

Kommer bli en sjuhelsikes match i Frölundaborg som är slutsåld. Vinner bortalaget är det en bedrift i klass med konkurrera om bragdguldet. Storseger att vänta!
5-1 tippas.